Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaOna

chce umrzec.......

Polecane posty

Gość załamkaOna
mozesz mna gardzic i tak juz jestem nikim zerem gównem kurwa nienawidze siebie :(:(:(:( a zabic sie nie zabije nie mam odwagi :(:(:(: marze tylko o tym by zasnac i sie nie obudzic :(:(

Gość załamkaOna
to mnie przerasta dzis nawet naplułam na swiety obrazek :(:(:( OPLUŁAM OBRAZ :(:( dlaczego bog jest taki niesprawiedliwy??? co ja mowie przeciez i tak go niema...:(

Gość lato w pelni
kochana przeczekaj to i nie rob nic glupiego. to ci naprawde przejdzie. jestes silna i wiem, ze dasz radę.

Gość lato w pelni
za pare lat bedziesz sie z tego smiala, wierz mi :)

Gość załamkaOna
no wlasnie obawiaqm sie ze nie dam rady :( w zyciu sie tak nie czułam nigdy :(:(: najgorsze co mnie w zyciu spotkalo :(:(:(:(

Gość załamkaOna
za pare lat??? niewiem czy dozyje..

Gość załamkaOna
tak chce ODEJSC CHCE KURWA ZDECHNAC JAK NAJSZYBCIEJ I TAK JUZ NIKOMU NIE JESTEM POTRZEBNA .. PRAGNE TYLKO SMIERCI KURWA ZABIERZCIE MNIE Z TEGO SWIATA :(:(:(:(

Gość lato w pelni
ja ci powiem, ze to co mnie spotkalo z tym moim bylym chlopakiem to tez najgorsza rzecz jaka przytrafila mi sie w zyciu. ale podźwignąć się z tego bylo najwiekszym sukcesem w moim zyciu. ty tez wydobedziesz z siebie tą silę i dasz sobie radę. kazdy z nas ma olbrzymią moc gdzies tam w srodku, na co dzien nie zdajemy sobie z niej sprawy ale w takich ciezkich zyciowych sytuacjach ona sie ujawnia u niektorych. wierze, ze u ciebie sie ujawni i da ci silę by wytrwac i poradzic sobie z tą nieszczęsliwą milością. jesli lubisz czytac podam ci linka do fajnych ebookow, ktore mi keidys bardzo pomogly, poczytaj sobie i nie placz za kims, kto nie jest wart tych łez. nawet twoich mysli nie jest wart wiec nie zaprzataj sobie nim glowy. to bedzie najwiekszy sukces. nie myslec o kims kto cie zranil, bo po co poswiecac mysli w swojej glowie na jakiegos glupca?

Gość załamkaOna
nie lubie czytac ale podaj te linki teraz i tak mam duzo czasu bo calymi dniami siedzie w domu i placze do poduszki :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość załamkaOna
no wlasnie chodzi o to ze ja taka nie bylam zawsze cwana silna wygadana zwsze stawiam na swoim i nagle taki cios i to w samo serce :(:( jeszce nigdy tak nie pragnelam smierci!!!!!:(:(:(tylko dzieki temu zapomne :(

Gość załamkaOna
michalku a co mnie obchodzą dzieci w afryce?? ostatnio mam wszystko gdzies (:(:( kazdy ma swoje problemy male i duze ja jestem osobą wrazliwą i niesty nie lawto mi sie pozbierac po tym :(::(

Gość załamkaOna
chetnie :( tylko brak odwagi :(:(:(:(

Gość załamkaOna
hehe pierwszy raz sie usmiechnełam jak przeczytałąm o tym piwie :) :(:(:(:(:(

Gość lato w pelni
kochana moja podaje ci linki. przyjemnego czytania ci zycze. i nie martw sie to wszystko naprawde przeminie, a czas szybko leci wiec naprawde nie warto sie smucic tylko cieszyc kazdą chwilą zycia, ktore jest takie krotkie. http://www.ksiazki-rozwojduchowy.prv.pl/ poczytaj sobie te najlepsze czyli Rozmowy z Bogiem (194), Nauka i zycie mistrzow dalekiego wschodu (nr 203) , Osho, warto tez poczytac Monroe zebys sie kochana zdystansowala do wszystkiego co cie w zyciu spotyka (218). zycie ejst takie piekne, zapomnij o dupku i ciesz sie nim. pozdrawiam

Gość lato w pelni
haha piwko oczywiscie tez polecam oprocz czytania. jesli masz z kim isc na piwo to proszę bardzo :)

Gość załamkaOna
dziekuje za te linki , w wolnej chwili poczytam :((

Gość załamkaOna
mam z kim ale choty brak :(:( najchetniej bym sie najbala i zacpala na smierc :(:(:(:(

Gość załamkaOna
ja co najwyzej soebie cherbatke zrobie ::) od rana nic nie jadłam ani nie piłam :(:(:(

Gość załamkaOna
jak chcesz to ty mozesz to zrobic :(:(:( ja nie pofrafie raz mi sie nie udało wiec drugi raz nie bede probowac :(

Gość załamkaOna
zrobilam jednak kawkę :) to łądnie juz 3 bedzisz pic ?:P tez bym sie napiła ale z moim misiem ::(:(:(

Gość pajeczara
ten twoj mis to przeruchany palant co on cpa? Boze jakie bzdety scyzoryk sie w kieszeni otwiera na taki debilizm a ty laska co studiujesz skoto cherbata piszesz?????????

Gość no ja tez
ja pierdole lasce brakuje smsikow od jebanegoo misia ktory rucha wszystko pewnie jak sie nacpa jezus

Gość załamkaOna
ja studiuje ekonomie :( a z polskiego nigdy dobra nie bylam wiec sorki za błedy :(:(: nawet go nie znacie wiec nie oceniajcie :( jak cpa to ze mna albo z kolegami i przewz ten okres nigdy mnie nie zdradził :(:(:( nigdy:(:(:( bylam jego oczkiem w głowie dlatego nie wiem co tak nagle sie tało :(:(:(:( i znowu płacze :(:(:(

Gość załamkaOna
dziekuje :) nie wiem jakos nie dam rady go olac mysle tylko o nim ... wogoloe checi do zycia brak jak on ma byc z inna kobieta to ja wole umrzec :(:(

No wiesz, bo to wszsytko na świeżo jest ... za pare dni spojrzysz na to z większym rozsądkiem i bez tego bólu i desperacji. Wiem przeciez sama przez to przchodziłam, ja rozumiem Twój ból. Wiesz na razie nie dopuszczasz do siebie mysli ze on Cie tak mocno skrzywdzil i cały czas masz przed oczami i w pamięci to jakie mieliście piękne chwile i nie potrafisz pogodzic sie z tym ze tego juz nie ma, i że jest inna kobieta. Widac tak miało być. Nie martw sie spotkasz kogos wtedy kiedy będziesz juz na to gotowa, żeby znów zaufać. Wiesz tak jest w zyciu ze raz jest lepiej a raz gorzej abyśmy potrafili doceniać szczęscie i wogole widzieć je, życie zawsze sie waha między dołami a wyżynami, w sumie być zawsze po środku byłoby nudno :) raz jest rozpacz raz radość musi być i to i to abysmy doceniali wszystko co nas spotyka i uczyli się dorosłego zycia :)