Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna ciasna

KOCHAM GO NAD ZYCIE

Polecane posty

Gość cholera jasna ciasna

Tylko wolalabym juz uschnac z braku kochania niz tak sie meczyc...

Gość Zalamana2121
iem jak to boli sama przechodze rozstanie z chlopakiem po 5 latach i niejest to wcale mile nie kazdy niestety to rozumi i mysli ze szybko zapomne lecz to nie prawda:(

Mam to samo 5 lat rozstanie z Jego strony. Odszedl bez słów bez niczego, nie ukladało Nam się poprostu przestal się odzywać:(Nie rozmawiał nic...

A ja tak Go kocham, wiem popełniłam dużo błedów.. ale tak Mi Go brakuje i tak to boli. Mam wyrzuty, bo wiem że to naprawdę porządny facet.. i że mnie kocha. Odszedl bo mial dość:(

Gość Zalamana2121
wiesz ja tez go bardzo kocham ale on sobie to olewa tak jakby trwal nasz zwiazek kilka dni i nic nie bylo. Mowil mi ze mnie kocha i innej juz nie bedzie potrafil pokochac ale jednak ma inna i niechce go znac:(

Moj, jeszcze dwa tygodnie temu Mi mówił że jestem tą jedyną, że Mnie kocha, że tęskni, że boi się że pewnego ranka się obudzi a ja już do Niego nei napisze:(

Gość całkowicie czarny kot
KOCHAM GO NAD ZYCIE takie teksty kwalifikują do leczenia autora powiedz: będę go kochała całe zycie - tak jest zdrowiej

Płacze bezustannie już od kilku dni, aż mi skórki schodzą w okolicach oczu:( Nie mogę jeść, śpać, tylko myśle o NIm. Patrze na zdjęcie na pupicie, ma takie ładne usta, uśmiech i te smutne oczy:( KOcham Go:(

Gość Zalamana2121
ja niestety sie z nim widuje prawie codziennie bo mamy synka ma dopiero 8 dni i jest moim skarbem ale nie daje sobie z tym rady tak jest mi ciezko, a te mysli ze jest z inna ze teraz to ona jest wazna,... :(:( Boze dlaczego mnie spotykaja takie cierpienia ile jeszcze musze przejsc:(:(

Ale skurczysyn:( Współczuje Ci gorąco.. dbaj o dziecko, Jego olej, skoro dla Niego jakaś lafirynda jest ważniejsza niż kobieta która dała Mu dziecko, z którą byl tyle czasu. Biedne dziecko że ojciec taki głupi:(

Gość Zalamana2121
co jest dziwne ze mezczyzna tak nie cierpi szybko znajduje pocieszenie:( ja tez tyle lez wylamam ze juz zabraklo tego placzu nie umie plakac ale sie zalamuje psychicznie:(

Wiesz niektórzy faceci są inni. Mój naprawdę mnie kochał, poświęcal się i wogóle, ja nie doceniałam. Wiele krzywd Mu wyrządziłam, nie zdradzilam Go ale moje wieczne kaprysy i fochy. W końcu i on stracił cierpliwość, olewał Mnie stopniowo, ale za każdym razem jakoś się godziliśmy, oczywiście to ja wyciągałam rękę na zgodę. BYł coraz zimniejszy, ale po cholere mówil że kocha, dawał nadzieje...

Gość Zalamana2121
Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Chcielismy miec dziecko i jest malenki Macius a co z tego jak ojciec nas zostawil bo jakas mu lafirynda zakrecila mu w glowie? Szczerze to nie potrafie teraz przez to podejsc do synka caluje, przytulam go i takie tam ale jakos dziwnie sie czuje. Moze przesto ze to tak boli mnie ta cala sytuacja, ktora musiala mnie spotkac i poczulam te cierpienie, zal, bol, ktory mnie meczy juz tak dlugo. Mam ochote sie polozyc zamknac oczy i zapomniec o tym:(:(

Gość Zalamana2121
dlaczego kobieta jest tak ciezko, dlaczego one tak musza cierpiec przez mezczyzne, ja przestalam wierzyc w Boga, ciagle sie modlilam chodzilam do kosciola a On tak zrobil rozdzielil mnie z moja polowka serca jak dalej zyc???:(:(

Gość o mamo...
sorki ale wy naprawde przeszlyscie w stan obsesji :( wrzuccie na luz i zajmijcie sie swoim zyciem! nie rozumiecie ze milosc to wytwor naszej wyobrazni?:P