Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta apetyczna

Motywacja do odchudzania....

Polecane posty

Gość Kobieta apetyczna

Moje to: Chcę być podobnych gabarytów jak moja siostra (waży 52kg) i ma masę fajnych ciuszków w szafie, które na niej idealnie leżą. Chcę pokazać innym na co mnie stać. Ostatnio usłyszałam, że nigdy nie uda mi się schudnąć. Schudłam już ponad 15kg więc nie widzę żadnych przeszkód, aby schudnąć kolejne 10. Chcę ważyć 55kg. Chcę się w końcu podobać sobie. Teraz nie jest źle, ale ja chcę więcej. Chcę założyć wymarzoną mini, szorty oraz strój kąpielowy. Chcę być piękna i podobać się facetom. Budzić zazdrość i podziw w oczach innych. Nie chcę się już zmieniać tylko udoskonalać. Dążę do sylwetki szczupłej, bez śladów wychudzenia, bez wyraźnie zaznaczonej muskulatury, co świadczy o uprawianiu sportów dla przyjemności, bez forsownych treningów.

Gość m4dzi3nk4
Witaj! Chciałabym mieć tak dużo chęci jak Ty!! Jednak nie potrafię ;( Nie umiem ułożyć sobie diety cud, która by mnie odchudziła 15kg.. :( Pragnę abyś mi pomogła, pomożesz? Szukam motywacji... [Chcę mieć masę ciuchów..., podobać się facetom] Nie potrafię nawet to nie pomaga... Prosze napisz mi na maila jak możesz,.. swoją dietę... Co muszę robić aby, być szczupłą i schudnąć 15 kg ja Ty... Błagam o pomoc! Proszę o odpowiedź na maila... Pozdrawiam serdecznie.

Gość Niunia89
Mi też by się przydało:( Zawsze wytrzymuje pół dnia.