Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcinek123

Dziewczyny mnie nie chcą z powodu wzrostu heh...

Polecane posty

Mój problem polega na tym ze żadna dziewczyna nie chce być ze mną z powodu wzrostu, ze jestem mały hehh.. Mam 16 lat i około 165 wzrostu nie jest to wiele .... Pozdro ;P

Gość znajdziesz sowj ideal i ty

Gość moze i urosniesz ale watpie

I słusznie. Faceci poniżej 180 cm wzrostu to pocieszne karakany i imitacja mężczyzny :o Jak taki konus ma zapewnić poczucie bezpieczeństwa kobiecie :o

nie szukaj wysokich dziewczyn tylko swojego wzrostu....chociaz generalnie znam wiele par gdzie dziewczyna jest wyzsza....od faceta i bardzo sie kochaja...to nie jest reguła:)

Ciężko znaleźć dziewczyny niższe ode mnie, a jak są to wola wyższych heh... Kiedyś znajdę to jedyną hehe ;DD.. Wysoki nie będę, rodzinka jest niska ..... Pozdro ;P

Gość vcxvcx
nie rozczulacie sie nad soba za bardzo ? NIe zwalajcie nic na wzrost bo wiadomo ze to nie jego wina , ale waszego charakteru ze nie macie dziewczyny albo wygladu przypominajacego bylych poslow samoobrony. Oni tez musieli placic kobietom zeby zechcialy z nimi sie przespac

dziwne bo ja mam paru znajomych też gdzieś takiego wzrostu jak ty i nie narzekają na brak powodzenia, chociaż jednego często proszą o pokazanie dowodu jak wchodzimy na imprezę :D a inny, którego serdecznie nie znoszę to obracał nawet 2 jednocześnie, koleś ma ze 160 cm a głowę to w chmurach nosi

Gość óooo matko
panowie nie zwalajcie wszystkiego na wzrost. a moze po prostu nie macie interesującej osobowosci, nie potraficie zainteresowac sobą zadnej dziewczyny? ja nigdy nie patrze nawzrost, jest 1000000 wazniejszych cech. dla przykladu powiem ze moj chlopak ma 167cm, moj ojciec 164, chlopak mojej siostry 169, a znajomy ktory niedlugo sie zeni ma 165cm. dla mnie -jezeli juz mowa o wygladzie- liczy sie przede wszystkim twarz- ładne oczy, szczery, szeroki usmiech; szczupła, proporcjonalna sylwetka. a tekstów typu "Faceci poniżej 180 cm wzrostu to pocieszne karakany i imitacja mężczyzny Jak taki konus ma zapewnić poczucie bezpieczeństwa kobiecie" wcale nie rozumiem. w ogole jak mozna byc tak pustym zeby oceniac ludzi po wzroscie?

podobno mam ladna twarz oczy usmiech itp itd proporcjonalna szczupla sylwetke, ale coz po prostu nie chce mi sie uganiac za dziewczynami, gdzy nie odczuwam takiej potrzeby, ot co.

Gość KazdyFacet
Okay, zgodze sie, beda dziewczyny ktore nie chca nawet rozmawiac z Toba bo jestes nizszy. Wiedz o tym ze napewno jak znajdziesz to znajdziesz taka dziewczyne ktora Ciebie lubi za to co powinna lubic. Kazdy mysli ze ma jakies wady i kazdy jakos zyje z tym. Staraj sie zapomniec o tym i koncentruj na inne lepsze cechy. Niektorym dziewczynom nic nie wystarczy, takich sie tylko unika. Wyobraz ja mam 180 cm i na mowia ze jestem nisky. Co ja mam myslec, jest glupie, zapomnij o takich dziewczyn.

A jak chciałbym mieć dziewczynę, osobę z która mogę sobie porozmawiać o wszystkim, przytulic itp. Drugą połówkę heh.... Czasami zazdroszczę znajomym ze już znaleźli sobie dziewczynę... Kiedyś na pewno znajdę ;) Pozdro :P

Gość ejbisi
Biegnij jutro do apteki i bierz witamine A+D3 !!! Urośniesz po niej jeszcze z parenascie cm :) tylko bierz regularnie. Sprawdzony sposob na wielu osobach.