Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qp

Kto z was ma komputer w sypialni?? Jak najleepiej go ukryć??

Polecane posty

Niestety nigdzie indziej nie mam miejsca a w salonie nie chcę. Podzieli się ktoś pomysłami??

Gość kupic se laptopa
:P:P

Ja mam dwa laptopy i leżą sobie w szufladzie i jeden komputer stacjonarny i on niestety jest w sypialni na biurku bo nie mam gdzie go wstawić :)

też o tym myślałam tyle tylko że jak się orientowałam taka szafa to wydatek około 7000tys. :o niestety muszę kupić jeszcze nowe łóżko i inne pierdoły, nie bardzo mnie stać ehhhhh

Toschiba - u mnie też stoi na biurku obecnie ale strasznie mnie to wkurza i ten wieczny bałagan wokół... Laptopa też mam, owszem i z nim no problem :) Niestety stacjonarny też muszę mieć :o

Myślałam o jakimś parawanie czy ściance?? Tyle że to tylko z boku zasłoni :o Ta szafa to dobry pomysł tylko dlaczego tyle musi kosztować??!!

Gość fiu-fiu-fiu
Ja mam mały kącik w roku sypialni, stoi sobie na małym biurku

podniosę, bo spędza mi to sen z powiek...

ale to tylko drzwi pzresuwne, tam nie ma co kosztowac 7 000 a w srodku zwykłe polki, taka szafa na bank nie kosztuje 7 000 tylko dzrwi nie sa zaraz przy połach tylko te 60 czy tam ile cm dalej, mysle ze góra 3000

dziabong- serio piszę bo pytałam, jak już to bym brała 4-drzwiową, dużą (tak 2.60m szeroką) i wywaliła obecną bo po co mi 2szafy?? a Ci znajomi mają tylko zabudowanego kompa a szafy nie?? bo nie bardzo rozumiem

sam materiał (płyty) drogi nie jest tylko wszelkie okucia i prowadnice to masakra :o

mają zrobioną szafę... półki i miejsce na powieszenie. Powiedzmy gleboka jest na 2 m, 0,8 m stanowią połki, reszta jest wolna przestrzeń, odsuwasz dzrwi wchodzisz jakby do szafy, z lewego boku mają malutkie biurko i kompa a obok(jak wchodzisz na wprost) połki, po prawej stronie maja do powieszenia.... to tak jak garderoba tylko z drzwiami przesuwnymi a nie oddzielny pokój jak w amerykanskich filmach...

rozumiem - dzięki :) Ja myślałam by zrobić 3-drzwiową z czego 2 pary drzwi to półki + drążki do wieszanie a trzecie drzwi to właśnie miejsce na kompa - blat, mogłaby być wysuwana klawiatura, u góry półki na płyty, segregatory i papiery. Nie mam tu a myśli wchodzenia do szafy a raczej siedzenia przy szafie. I tak podczas pracy drzwi odsuwam i korzystam normalnie jak z biurka a po pracy odsuwam krzesło i zasuwam drzwi. Myślicie że tak sie da??

Gość wwzzzzzzada ad a
to wy macie osobno salony, osobno sypialnie? :| ja mam jeden wlasny pokoj, wszystko w nim...... bracia drugi, rodzice trzeci i koniec mieszkania... burzuje!!!!!

zlota - wiem o tym ale jak nie mam gdzie go postawić?? mam niestety tylko 2 pokoje :o a Ty co masz jeden pokój a w nim wszystko - spokojnie - dorobisz się :P ja też do niedawna miałam 1

myślę ze sie da tylko kwestia ugadania sie z fachowcami - moze cos podpowiedzą.... kwestia tego ile masz miejsca i na jak głeboką szafę - zrób ją po sam sufit zyskasz polki dodatkowe na rzezy rzadko kiedy potzrebne bombki i inne takie

nie mam 3 pokoje i tez sie nie miescze ze wszytskim ale sypialnia to jest sypialnia! wnies tam telewzor komputer i nie wiem co jescze a bedziesz chodzil niewysany to raz a dwa to sypialnia jest strefa intymna chyba ze jestes sama to nie wiesz o czym mwie:P

zlota - wiem o czym mówisz i to lepiej niż ci się wydaje :P pomimo że obecnie mam kompa w sypialni :) niestety jak pisałam NIE MAM gdzie postawić kompa, przecież nie w przedpokoju ani balkonie!!

dziabong- tak właśnie chciałam :) no cóż, poza szafą innych pomysłów brak więc chyba wezmę małą pożyczkę albo zaczekam :) dziękuję za podpowiedzi 🌼

Gość ja to myślę
jak w sypialni to najlepiej pod poduszką

Gość mowisz ze pomaga
co wy kuffa kombinujecie ? chcesz się w szafie z kompem zamykać czy jak? :o