Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond debilka

Jestem idiotką!!! Nie wiem co się dzieje na świecie!!!

Polecane posty

Gość blond debilka

Cholera, nie oglądam wiadomości, nie czytam gazet nie mam pojęcia co się dzieje na świecie i nawet nie wiedziałam że jakaś Olimpiada niedługo będzie! Dopiero dzisiaj się dowiedziałam od kolegi że dziś jest otwarcie olimpiady :(

Gość co to znaczy..
wstyd

Gość pomeriggio
ja oczywiscie wiem, ze jest olimpiada, ale dla mnie to zadne wazne wydarzenie, wiec nie masz co sie przejmowac.

Gość yeumcnv
ale internet przecież masz.

Gość eeeeeeeee tam
nie oglądanie wiadomości to ŻADNA STRATA!, chyba ze ktoś lubi jak mu się papkę z mózgu robi- lepiej coś poczytać i samemu wnioski wyciągać, a nie łykać to co wciskają tendencyjni reporterzy, którzy z wszystkiego muszą zrobić sensacje!

Gość ja mam gorzej bo oglądam
w ciągu dnia 3-4 serwisy informacyjne, czytam w necie różne newsy, a potem wieczorem oglądam Fakty, Fakty po Faktach albo Wiadomości, programy publicystyczne na tvn24, a potem w nocy powtórka serwisów informacyjnych na TVP Info i Informacji na Polsacie:O:O:O😭 Gdybym miała czas, mogłabym 24/dobę oglądać serwisy informacyjne.

Gość ja uważam
i co się przejmujesz:D większość ludzi nic nie wie na temat polityki ale za to bardzo chętnie się na ten temat wypowiadają-Ty masz przynajmniej świadomość swej niewiedzy:D

Lubię oglądać nawet posiedzenia sejmu. Przegrałam życie. I lubię konferencje prasowe.

To nie ludzie- to wilki:classic_cool: Ale to jest nienormalne, bo jak oglądam np. tvp Info, to przerzucam na tvn24 i oglądam równocześnie- porównując wiadomości:O 😭

Gość ja uważam
ja kiedyś oglądałam codziennie wiadomości-ale przestałam:o polska polityka jest ponad moje siły-po obejrzeniu chodziłam przez godzinę wkurwiona- lepiej to olac i mieć spokój:P

Gość dokładnieeee
I Twoje szczescie, ze nie ogladasz i nie sluchasz tej propagandy;)

to moze teraz zaczniesz zwracac uwage? czesto na googlach jest zmienione logo gdy jest/bylo jakies wazne wydarzenie tego dnia. No i ogladaj czasem fakty et., poczytaj czasem gazete, ale normalną wyborczą czy coś, a nie kolorówki🖐️

Gość eeeeeeeee tam
ja mam gorzej bo oglądam>>>>włąśnie ja tak miałam kilka lat temu, wszystkie serwisy, notowania, prognozy gospodarcze i się tylko WKURWIAŁAM, że na tym pewnie strace, a tego znowu nie załatwili, a tam był straszny wypadek....i wiesz co? NIC Z TEGO NIE WYNIKAŁO- życie dalej się swoim torem toczyło, a ja traciła tylko kupę czasu i nerwów.... ...pewnego dnia, po kolejnych zapowiedziach wielkich zmian, z których oczywiście nic nie wynikło, odłaczyłam kablówkę, wywaliłam antenę- mam tylko DVD :D, w samochodzie słucham radia :) , odnośnie firmy, mam zamówione powiadomienia na stronach mnie interesujących- żeby być na bieżąco ze zmianami przepisów I TYLE w zupełności wystarczy, czasem zerknę na interię, czasem kupię gazetę, żyje mi się spokojniej i mam duuużo więcej czasu POLECAM.

Gość cholera nastepna
jeszcze wam pokaze wystartuje w olmpiadze bede mial zoto ku rwa podniose sie

Gość AniaB.
No przynajmniej tyle wiesz, że nie nalezy się mieszac w cudze sprawy i liczyc przede wszystkim na siebie. szkoda że wielu rodaków tego nie wie

przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawę. Znam laski, które nic nie wiedzą o bożym świecie, rozwój ich mózgu zatrzymał się na 16 wiośnie, mają rodziny, wychowują (o zgrozo) dzieci i uczą je pierdół, robią wodę z mózgów... I twierdzą, że są "zayebiste" z tdwukolorową fryzurką na gowie (czyli głowie) (bo nawet mówić i pisać magistry nie potrafią. To dopiero problem.

Gość OluniaM
i w czym problem??