Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiinnnaa

jakich perfum uzywacie?

Polecane posty

Gość ej ty tombatrakuda
I wypraszam sobie bo zapachów używają wszyscy, nie tylko baby:O Jak się nie pracuje na kasie w Castoramie, czy w mięsnym, to wypada jakoś wyglądać i się prezentować. Nienawidzę zakupów, "szmatek", tak naprawdę w sklepach gówno jest, sama tandeta w 95%, nie lubię marnować czasu, nie czytam kolorowych gazet, nigdy w życiu nie byłam u kosmetyczki, ale jakoś minimalnie trzeba o siebie dbać. A dobre perfumy, higiena, czysty strój i paznokcie i kamuflowanie mankamentów urody (np. makijażem) to podstawa dobrego wychowania i kultury np. w miejscu pracy. Ostatnio byłam w górach- właziłam na Giewont w czapce, okularach na pół twarzy, z plecakiem, a po wstaniu rano, prysznicu, śniadaniu, jeszcze z mokrą głową użyłam swoich ulubionych perfum. I już pewnie masz przed oczami gotowy obraz pustej, tandetnej tipsiary. Gratulacje🖐️

Gość A ja nienawidze wszystkich
Zapachów KENZO

Gość Nou Estadi del Futbol Club Bar
A ja Guerlain Insolence :) Choc ten zapach mozna albo bardzo lubiec albo nienawidzic

Gość bbc
a ja Bonda

Gość Nou Estadi del Futbol Club Bar
lubic* :P

Gość A ja nienawidze wszystkich
za to uwielbiam Givenchy Very Irresible- ale jeszcz nigdy ich nie kupiłam, a na codzień mam 3 rózne Hugo Bosy i Elizabeth Arden , i Naomi Campbell- ale to mi akurat teściowa kupiła:)

Nikt nie uzywa lacoste? przeciez to jest taki czarujacy zapach, ze mrrrrrrrrrrr i miaaaaaałłłłłłłłłłłł

komiczne "A tak przy okazji moi kochani to za 50 lub 100 zł. nie kupi się perfum tylko wodę toaletową a to jest zasadnicza różnica." i jak rozumiem nie zrozumialas o co pytano w temacie? co za czlowiek... poczytaj całość uważnie a wtedy może do Ciebie dotrze, że to co piszę nie jest bełkotem.

Gość o ja nie moge
chłopie ale masz opóźniony zapłon reakcji :O

Gość greckie wesele
YSL Baby doll i Cinema :) Kocham te zapachy.

Gość ostatnio
Celine Dion ......... niebieskie ....Paris Of Night........ urzekające ... tak je odbieram ... tego lata ....

Gość paula 285
Dior "Jadore" Armani "Remix" Chanel "Mademoiselle" Calvin Klein "Euphoria" Celine Dion "Belong"....i innych zaleznie od nastroju i tego na jaki zapach mam ochote ale Chanel i Armani z tych co wymienilam uwielbaim...:)

Gość jjkl
givenchy organza cartier delicious esteu lauder pleasure

Gość deszczowo
ja bardzo czesto zmieniam zapachy i w tej chwili na polce stoja: Chanel Mademoiselle (wole chyba jednak Chance) Kylie Minogue Showtime Mexx Ice Moschino I love love (uwielbiam Moschino i najchetniej je kupuje ;) )

Gość malenkaana
Ja przede wszystkim Szarej panthery . Jeszcze w promocji http://www.edp24.pl/p319,pa-101-paris-avenue-pantera-szara-panthera-perfumy-50ml.html

Gość gość
Zazwyczaj używam odpowiedników Lancom od www.zapachowiec.pl bo lubię słodkie i długo utrzymujące się perfumy a te właśnie takie są. U mnie hitem jest La Vie Est Belle, podobają mi się bardziej niż te oryginały.

Gość gość
Słodkie są okropne

Gość gość
No, niekoniecznie się z Tobą zgodzę, ja akurat lubię słodkie zapachy. Ale przecież wiadomo. każdy człowiek ma inny gust ! Ja na przykład "nie trawię" Chanell no.5, czy coco madmoiselle, czy też Shalimar Guerlaina, czy perfum sygnowanych nazwiskiem A. Rubik. Używam właśnie raczej słodkich kompozycji typu Naomi, czy Pret'aporter N. Campbell, albo Dolce Vita, oraz Good Girl Herrery.

Gość gość
Balenciaga Florabotanica Cartier La Panthere