Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jetsemmm...

dlaczego facetom latwiej przychodzi zapominanie niz kobietom?

Polecane posty

Gość jetsemmm...

i szybciej wchodza w nast zwiazek?

Gość
Tak.Ewentualnie ci co nie duszą żalą sie na kafeterii. Albo swoim kolegom-nawet nie wiecie jak faceci potrafią sie sobie zwierzać nawzajem-chłodne piwo w ręke i dyskusje o niespełnionej miłosci w oczekiwaniu ze kumpel powie "bo to zła kobieta była".

Gość pewnie ze opowiadają
faceci są gorszymi plotkarzami od kobiet!🖐️

Gość
Jasne. Z o podbojach. O tym co wyszlo i niewyszło. Czesto zgrywajac twardzieli ale i tak widomo o co chodzi gdy koleś chwali sie tym jak "olewa lakę która go rzuciła" jednocześnie smutniejac gdy ktoś głosniej wypowie jej imię. Pozatym sam widziałem osiedlowego osiłka (koleś wyciskał 120 na klate i ogólny respekt na siłce) płaczącego przy kumplach do jakiejś pisoenki kojarzącej mu sie z dziewczyna. (bo przy niej to udawał ze mu totalnie nie zależy itd, że po zerwaniu ma ją głeboko w ... )

Gość cierpiąca i opuszczona
:D:D hahhahahaahha, nie mogę:D Wyobraziłam sobie właśnie tego "osiłka":D

Gość cierpiąca i opuszczona
Ale najgorsi są tacy, co udają uczuciowych, kupują kwiaty, sa czuli i mili, a jak tylko jakas inna dupa pojawi się na horyzoncie, to zapominają, co mówili jeszcze 3 dni temu (!) i więcej się nie odzywają:O Nawet nie wiem, jak to nazwać....:O Chociaż ten przypadek akurat ma imię i nazwisko:classic_cool:

Gość mój przypadek identyczny
i też ma imie i nazwisko :) nie rozumiem jak można mówić , że sie bardzo kocha i teskni itd a po miesiącu startować do innej czy dla faceta slowo "kocham" coś znaczy ??? chyba nic

faceci : nie mówcie słowa "kocham" bo to nic dla was nie znaczy :) jednocześnie: jeśli nie będziecie tego mówić , też stwierdzą że nic dla was nie znaczą :)

nie bylem w takiej sytuacji jeszcze, ze zapominale o kobiecie.. ale jestem bardzo czesto swiadkiem jak to kolega opowiada, ze zdoby;l taka cizie zrobil co swoje i poszedl do nastepnej.. heh..oj plotkarze.. gorsi niz Wy kobiety ;)

Gość
Kocham powiedziałem tylko jednej kobiecie. Podobno zrobiłem bład. Teraz próbujemy od nowa-ciekawe czy kiedyś usłyszę to cholernie ważne słowo od niej...

Gość to nie takkkkkkk
mówcie kocham kiedy kochacie jeśli nie kochacie nie mówcie bo wtedy klamiecie, najlepiej powiedzieć prawde --- już cie nie kocham----- boli jak cholera ale chociaż szczere i za to plus ale żeby to zrobić trzeba nie być tchórzem !!!!!

Gość cvdddddddddd
ale jeszcze jak opowiadaja prawde to ok, ale ostatnio sie dowiedzialam ze spałam z takim jednym, bo tak powiedzial kumplom! jak go spotkam to dostanie w twarz. moze wstydzil sie powiedziec ze rok sie ze mna kuplowal i nic. blazen :O

Gość Kto to wie
dlatego ze wiekszosc alkoholikow to faceci :o

Gość Kto to wie
to fajne znasz kobiety podsmiewca

Gość cvdddddddddd
ja sadze ze faceci to bajkopisarze, chyba mu sie snil ten sex ze mna, albo byl taki fatalny ze niepamietam:P tak mu powiem przy kuplach

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin