Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost in you

ja nie wiem dlaczego tak to wszystko sie toczy...

Polecane posty

Gość lost in you

jakiś miesiąc temu wyczaiłam na fotce fajnego faceta, przynajmniej z wyglądu i opisu :D no i wiadaomo najwyższa ocena, miły komentarz itd.. On do mnie wszedł również zostawił ocenę, bez komentarza, ale przewertował maksymalnie mój profil - wejść 10 razy. I tak przez ten miesiąc wchodziłam do niego często, ale głównie z powodu, że jego wejść w tygodniu była kilka. W końcu wczoraj się odważyłam (jestem dość nieśmiałą osobą) napisać, dlaczego tak często do mnie wchodzi? I tak całą noc prawie mi się śnił, że odpisał, że jestem dla niego za młoda, że nie chce się ze mną spotkać heh... itd... Rano wchodze, a on napisał, że wchodzi tak często tylko dlatego bo skądś mnie zna, ale nie może sobie przypomnieć skąd, odpisałam, że nie mam zielonego pojęcia - i cisza. Facet zawrócił mi w głowie, na pewno przeczytał wiadomość ale nie odpisał już nic :o a już myślałam, że w końcu się poznamy a tu bum - on nie wykazuje żadnych chęci :/ dziewczyny raczej nie ma...

Gość lost in you
no ja wieeem, też nie odpisuje jakimś bezczelnym mułom, ale facet włazi kilka razy tygodniowo przez cały miesiąc i co? tylko tak patrzy na fotki? a w opisie ma, że szuka partneki... yyyhhhh!!

Gość Klaudii
Troche dziwne wytlumaczenie,ze wchodzi czesto na twoja fotke, bo cie skads zna

Gość lost in you
no dobra, ale co mam mu napisać? ja mam totalną pustke, człowieka na tych zdjęciach pierwszy raz widziałam, mieszka ode mnie jakieś 25 km

wszystko jedno co, ja np. dziennie dostaje pare wiadomosci typu: :) i nic wiecej, jak mu sie podobasz to bedzie pewnie Twoje gg chciał i sie dalej to jakoś potoczy..:) powodzenia

Gość lost in you
ale właśnie sęk w tym, że odpisałam mu że nie mam zielonego pojęcia skąd mnie kojarzy... a on NIC - no przecież wszedł na fotke (logował się i był u mnie dodatkowo 3 razy) no to co mam dalej nalegać?

Gość lost in you
a Ty Klaudii co miałaś na myśli?

Gość eeeeee tammmmmm
jakby byl zainteresowany to po tym jak sie do niego odezwalaś napisalby coś milego, poprosil o nr gg albo telefon jeśli tego nie zrobil to znaczy, że nie chcial i tyle a powody dla których oglada twój profil mogą być bardzo prozaiczne to fotka wiec sie oglada

Gość lost in you
no fakt :o no to dupa kolejny fajny facet do skreślenia :(

Gość co ty kobieto
faceta na fotce szukasz ??? znam kilku którzy tam maja profile i to netowi wyrywacze niedojrzali wieczni chlopcy i niedowartościowane zakompleksione buce ciągle szukają , nawet jak znajdą to dalej szukają bo może trafi sie coś lepszego, porażka

Gość lost in you
i dobrze! dałam debilowi ostatniąszanse!! napisałam, ż e gdyby sobie przypomniał to ma mi napisać iczaicie że odpisał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha :D w ogóle mi sie przedstawił, przepraszał że jest zabiegany hahahaha ale jaja

Gość lost in you
boże ty mój normalnie z nim gadam!!!!!!!!!!!! a już miałam wam sie poskarżyć że mam tego czuba w dupie haaaa! :))

Gość lost in you
powiem wam ludziska że jestem chyba rąnięta że sie o niego tak staram aah ah boże ty mój boski z niego ziomuś!!

Gość lost in you
hihihihihih :D jejku z takim boskim ziomem pisać