Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MotyLLek16-prawdziwy

O czym swiadczy jego zachowanie?

Polecane posty

Gość a pojdziesz ty stad
"mój chłopak ma 19 lat.............i mówi żebym schudła bo grubaski nie są modne............... ............jaka prowokacja????? pisałam ze wcale nikt nie musi tu pisać.....to jest mój pamiętnik!!!! jak mam z nim zerwac skoro go kocham! KOCHAM!!!!!" "boli mnie brzuch @ przedemną Tomek- mój chłopka przed chwila dzwonił i pytał " jak dieta?" boże okłamałam go i powiedziałam że wszystko jest ok, a on że zobaczymy się w niedziele jak wróci z kursu i oceni" ku.rwa ale się uśmiałam :) ile ważysz teraz? a ile masz wzrostu? kochanego ciałka nigdy za wiele pamiętaj!!

Gość a pojdziesz ty stad
a ja mam srebrne cycki ze złotymi sutkami :classic_cool: nawet kłamać nie potrafisz :)

Gość przerażasz mnie nastolatko
Tak się zaczyna schizofrenia paranoidalna :D A tak swoją drogą... Przerażają mnie dzisiejsze nastolatki. Też się miało 16 lat, też się chciało odchudzać, by podobać się chłopakom, ale chyba psychika była jakaś silniejsza. Jakby mi jakiś powiedział, że mam schudnąć dla niego... :D Unosiłby się od grzmotu mojego śmiechu :)

Gość a pojdziesz ty stad
tak, bo ja nie mam co robić tylko siedzieć i się pod ciebie podszywać ooooj oooojj ciężki przypadek :) idę na spacerek dotlenie się bo prze nie idzie wytrzymać ;P

Wejdz sobie i sie przekonaj!!!Mam gdziec co takie idiotki jak ty sobie mysla...i jezeli nie rozumiesz ZE NIE ODCHUDZAM SIE DLA NIKOGO INNEGO OPROCZ SIEBIE to nie moj psychiczny problem;p

I do tego niewychowana ta młodziez teraz :P Starszym się należy szacunek, choćby z racji wieku - dziecko drogie :) Forum jest ogólnodostępne. Wlazłaś na własną odpowiedzialność... A ja głupocie przyklaskiwać nie zamierzam. Młodość młodością i dziecięca naiwność naiwnością. Ale na Boga w jakichś granicach!!!!

Gość dobrze gadasz przerażasz
:D:D 40-latka ;)

Gość a pojdziesz ty stad
widać, że jesteś nowicjuszką tegoż forum - łatwo wyprowadzić Cię z równowagi :) a czemu tak sądzę? używanie znaków interpunkcyjnych potocznie zwanych "wykrzyknikami" i używanie bardzo, bardzo niegrzecznych epitetów i określeń :)

hehe nie wierze ze masz tyle lat ile masz bo tak bys sie nie zachowywala...na forum od roku siedze;/ a i jeszcze jedno, nie oczekuj szacunku od innych, skoro sama go nie dajesz....zal i juz nie wchodze tu......A znaki in terpunkcyjne to sie uzywa.....po to sa....zal....a i zmieniam nick wiec zegna,m!

Gość a pojdziesz ty stad
no to ty przestań wypisywać takie głupoty :) aaaaa!!! i tak Cię zdemaskujemy!!!!!!! :classic_cool:

Gość dobrze gadasz przerażasz
To ja Ci też coś powiem. Kobieta się wypowiedziała, bo zauważyła, że masz problem. A Ty wyzwałaś ją od idiotek. Więc o jakim szacunku mówisz... Ja też uważam, że masz problem...

zauważyliście, że teraz wśród młodego pokolenia modne jest wtrącanie słowa "żal"? Non stop :D

dobrze gadasz - ja się nie przejmuję epitetami :) Zahartowana jestem - pracuje też z młodzieżą :D

Gość skjnchfbv gb
przeczytalam twoje 2 pierwszeposty z tego pamietnika inormlanie jak jakiejs anorektyczki!! zalosne, to gowno a nie prawidlowe odchudzanie ale czego oczekiwac po 16 letniej gowniarze, jestes pusta jak kapusta, ot co