Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelkkkkaa

DURNY KIERUNEK?

Polecane posty

Gość kornelkkkkaa

Co sądzicie o takim kierunku jak dietetyka. Chcialam na to isc ale moi rodzice odradzaja mi to bo mowia ze po tym nie ma co robic praca niepewna, najwyzej w jakims szpitalu, no i ze nikt jakos nie potrzebuje dietetykow.A wy tez uwazacie ze ten kierunek nie jest nic wart?

Gość kornelkkkkaa
no z tego co wiem to na Akademię Medyczną w warszawie bylo 15 osob na jedno miejsce! ale naprawde tak sadzicie ze durny kierunek, jeny co po tym mozna w ogole robic?

Gość baaaasia
Z pracą pewnie nie jest dobrze (za granicą może jest lepiej, nie wiem), zwłaszcza że teraz oprócz AM-ów nawet uczelnie prywatne i rolnicze prowadzą dietetykę, a masowe kształcenie daje zawsze podobne efekty (czyli miejsc pracy tyle samo praktycznie, a konkurencja ogromna). Ale ciekawy kierunek i na pewno nie można powiedzieć że nic nie wart! :) Jak Cie interesuje dietetyka, to chyba warto studiować, może prace znajdziesz :)

Gość karolinaaaaaaaaa
dietetyka to bagno! nie idźcie na to.ja skończylam to 2lata temu na Am i do tej pory jestem bezrobotna i jak narazie to widzi mi sie tylko praca w supermarkecie...5lat do tylu