Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalicja

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość dalicja

Ja z moim chłopakiem jestesmy razem od 3 lat, mamy po 18 lat i oboje jesteśmy niedoswiadczeni w 'tych sprawach'. Bardzo chce z nim to już zrobić, ale jednocześnie sie boje. Tego jak to wyjdzie, czy mu będzie przyjemnie, czy mi, czy będzie bolało, czy w ogóle coś poczuję, czy spodobam mu sie nago... Nie wiem jak mam sie ogolić i czym 'tam na dole'. Próbowałam maszynką jednorazówką, ale po tym zostają czerwone kropki. Czy Was, dziewczyny TO bolało? I czy było Wam przyjemnie czy tylko ból lub w ogóle żadnego uczucia? Jak mam sie do tego przygotować oprócz gumek? I macie pomysł romantyczną atmosferę?:)

Gość każdy musi przez to przejść
no popatrz jaki ten świat mały :)

Gość NiuniM
Hej daj mu sie poznac na golo a dopiero po jakims czasie seks, jesli jestes w miare otwarta ,to seks oralny,jego tez mozesz poprosic bysie ogolil...zanim doc zegokolwiek dojdzie. Czerwone kropki robiasie jak masz stara maszynke,ale robisz to na sucho. Kupsobie dobra maszynke , uzyj jakiejs pianki do golenia..albo idz do kosmetyczki na depilacje okolic bikini woskiem ,bolesne aleskuteczne.

popieram kolezanke z gory;) u mnie bylo tak ze najpierw byly zobaczyl piersi, pozniej wiecej i wiecej a nie od razu cala na golasa:P latwiej jest ci sie pokazac mu golo kiedy wiesz ze juz cie widzial a odpowiadajac na pytania to ja blone mialam przerwana palcami, myslalam ze zabije na miejscu:o bardzo bolalo:( pozniej pierwszy stosunek byl przyjemny ale troche dziwne, bo jakos mi tak dziwnie bylo, nie wiem, dziwne jakies uczucie:P o romantycznosci to ja sie wypowiadac nie bede bo nie ejstem romantyczka w ogole;)