Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalicja

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość dalicja

Ja z moim chłopakiem jestesmy razem od 3 lat, mamy po 18 lat i oboje jesteśmy niedoswiadczeni w 'tych sprawach'. Bardzo chce z nim to już zrobić, ale jednocześnie sie boje. Tego jak to wyjdzie, czy mu będzie przyjemnie, czy mi, czy będzie bolało, czy w ogóle coś poczuję, czy spodobam mu sie nago... Nie wiem jak mam sie ogolić i czym 'tam na dole'. Próbowałam maszynką jednorazówką, ale po tym zostają czerwone kropki. Czy Was, dziewczyny TO bolało? I czy było Wam przyjemnie czy tylko ból lub w ogóle żadnego uczucia? Jak mam sie do tego przygotować oprócz gumek? I macie pomysł romantyczną atmosferę?

Gość dalicja
tak trudno poważnie odpowiedzieć?:O

Gość dalicja
napisałam na erotycznym, ale nie ma żadnej odpowiedzi, wiec załozyłam tutaj nowy topik...ale tutaj odpowiedzi sensownej tez chyba nie dostane:O

Gość chichinka
bolalo

Gość dalicja
chichinka -a cos wiecej?

Według mnie to musisz być tego na 100% pewna. To jest ciężkie przeżycie..Och..Źle..Nie tyle ciężkie, co po prostu ważne. Chłopaka, z którym będziesz miała pierwszy raz zapamiętasz na całe życie. Pamiętaj, że nie należy ulegać, jeśli on nalega: ty również musisz być na to przygotowana. Sama nie miałam pierwszego razu, ale tego, co napisałam to jestem pewna. PS Nie przejmuj się głupimi komentarzami. Niektóre osoby nie stać na prawdziwą pomoc.

Gość chichinka
potem nic nie czulam, zadnej przyjemnosci. bylo do dupy:)

Gość zapytaj tego ch... Myrevina
to nasz ekspert miejscowy :O

Gość diablica w pradzie
u mnie też było do dupy, przejechałam się na własnej fantazji, ból, krwotok i żenada. dopiero z latami się polepszyło :classic_cool:

bolało, ale nie krwawiło. z kazdym nastepnym razem było o niebo lepiej.. :D nigdy nie widzial cie nagiej? no prosze.. jeśli był oral, bedzie Ci łatwiej, aczkolwiek rowniez stresująco. nie róbcie tego na chybcika.. bedziecie żałowac. zycze powodzenia! :) (ach jak dobrze wspominam mojego 1 partnera.. :P)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
masz cos do myrevina?????!!!!!! a ty hermionka juz nie zgrywaj matki teresy z kalkuty

Gość chichinka
jestem ciekawa czy czesto sie zdarza, zeby pierwszy raz byl super...

moj byl super. kompletnie nie planowany i do tego w garazu :D

Gość chichinka
hihi, moze dlatego, ze spontan:)

no a jak :D wszystkim tak radze :P zamiast przygotowywania sie nie wiadomo ile czasu zeby wszystko bylo dopiete na ostatni guzik bo zazwyczaj wtedy wychodzi.. guzik :P a tak z nienacka zajebiaszczo :D

Gość dalicja
do chłopaka jestem przekonana 100% i do tego że chce to właśnie teraz i właśnie z nim również...ale boje sie tego, że mi albo jemu to nie bedzie w ogóle sprawiało przyjemności