Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emens

niepotrafie juz tak samo patrzec

Polecane posty

Gość emens

niepotrafie juz tak samo patrzec odkad pare dni temu dowiedziałem sie ze moja dziewczyna uprawiała sex z jakims typem na imprezie... coprawda było to zanim sie poznalismy ale jakos nie moge tego przyjac do wiadomosci i nie wiem co mam z tym zrobic nie ma chwili zebym o tym nie myslał :( i darujcie sobie texty w stylu jestes niedojrzały itd...

Gość alla2222
też ciebie rozumiem. Niepotrafię patrzeć na mojego ojca o którym dziś odkryłąm że po 30 latach małżeństwa ma kochankę

A jak Ty byś był wolny i na jakiejś imprezce jakaś dziewczyna, która by Ci się podobała, chciałaby z Tobą uprawiać seks, to byś jej odmówił?

Gość a mnie lubisz

Gość emens
człowiekuu ja sie o tym dowiedziałem po długim czasie jak juz jestesmy razem i były rozmowy na takie tematy jednak sie nigdy nie przyznała... nie mam prawa czuc sie oszukany? no nie mam?

Uważam, że rozmowy o przeszłości seksualnej partnera to wielka pomyłka. W wielu wypadkach jedna osoba ma jakieś pretensje do partnera o jakiś jego wyskok w przeszłości. Tylko że czasu się nie da cofnąć. Kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamieniem...

Nie patrz na nią, bo w przedszkolu zdażyło jej się zesikać w majty. Acha i u lekarza rokładała nogi, bo jej kazał. Uległa taka jest i tyle. Lecz sie. Jakby to się stało, gdy już jesteście razem, to rozumiem, ale co było przed Tobą, trzeba było sie nie dopytywac. I tyle.

Gość ziomm
nie ale nie robiłem tego z przypadkowa osoba! tymbardziej ze ja tego typa znam i mam ochote go zajebac...:/

Gość emens
nie ale nie robiłem tego z przypadkowa osoba! tymbardziej ze ja tego typa znam i mam ochote go zaj**ac...:/

Gość emens
zajebac w sensie ze mu wpierdolic, urwac łep poprostu spuscic mu łomot tylko co to da...?

Gość Leśny
Acha.... czyli ty jesteś usprawiedliwiony bo nie potrafiłeś poderwać żadnej na imprezie.... A ona miała czekać na ciebie...... Daruj se..... Najlepiej dla pewności spuść łomot wszystkim jej znajomym bo może jeszcze z jakimś spała..... i kolegom z przedszkola z którymi bawiła się w doktora..... Co było a nie jest nie pisze się w rejestr.....

Gość bloomie
przeszłość partnera to osobista sprawa. absolutnie nie miała obowiązku mówić ci cokolwiek o swojej przeszłości.

Gość do Złośliwa w garsonce 30
to nie Ja - to jeszcze nie mój czas

Tak, czasu nie da się cofnąc, ale wg mnie, jeśli poruszaliście temat przeszłości seksualnej i ona zataiła ten fakt przed Tobą, to... ja straciłabym zaufanie do tej osoby... A zaufanie jest jednym z filarów związku... Kłamstwo niszczy każdą miłość!

Gość nie grasuj nie grasuj
Masz czekać na listy

Gość Mejson.Storm
Przede wszystkim zrob se test na sYfa ! Jesli wyjdzie negatywny, to nie ma problemu. Ucierpi jedynie twoja duma, ze wchodzisz do rzekomo nieodkrytej jaskini a tam napis "bylem tu .. pozdro Franek" :-) Niestety jesli test bedzie pozytywny tzn., ze tym, ktory odwiedzil jaskinie wczesniej, byl ten czarnuch-artysta z afryki - MOL czy jak mu tam. No to wtedy zima... za chwile przyjemnosci zaplacisz cene przy, ktorej cena najnowszego produktu Microsoftu w wersji super BOX to pryszcz na dupie pajaka :-( I pamietaj NIGDY nie lekcewaz takich rzeczy. W jaskiniach zginelo juz wielu profesjonalistow a co dopiero amatorow...

Gość przepraszam
Wydaje mi sie ze nie masz racji grzeszki przeszlosci zostaw przeszlosci i zyj terazniejszoscia ,chyba ze laczy Was tylko strona "imprezowa " a nie prawdziwa milosc prze duze M ,:)

Emens, jesteś niedojrzały. Kochasz ją ? Jeżeli kochasz to kochaj dalej i zachowuj się.

Gość bylysyzywys
miałem różne dziewczyny i wierz mi - kiedy zaczynał się temat przeszłości seksualnej to później miałem tylko jakieś dziwne myśli, teraz potrafię o tym rozmawiać bez problemu, ale nie jest mi to niezbędne i nauczyłem się rozdzielać przeszłość/przyszłość/teraźniejszość. Może warto, żebyś Ty także o tym pomyślał?

Gość sQn
wczesniej miałem przelotne panienki na imprezach. Ale nigdy sie z taka pozniej nie wiazałem chocby nie wiadomo jak długo za mną pozniej latala bo wedlug mnie jezeli dziewczyna daje na imprezie nieznajomemu to poprostu zła kobieta jest. a ja miałem tego farta ze jak byłem z moja dziewczyną miesiąc to do wszystkiego sie przyznałem przez 2 miesiące podchodziła do mnie z dystansem ale teraz jest ok. a jezeli o Ciebie chodzi to wspułczuje, CIezko w tym rynsztoku zwanym polską znalesc pożądną dziewczyne... no ale jest to jeszcze mozliwe ja miałem farta i trafiłem na dziewice takze pewnosc 100% :D

Gość Grom_z_Nieba
Masz pecha bo trafiłeś na kurwiszcze, nie masz pewności ilu było śmierdzieli na imprezach a jeśli kobieta daje na imprezce, to możesz być pewnym że przeleciało ją kilku śmierdzących alkoholem frajerów a więc nie jesteś facetem bo Twoją dajkę może mieć każdy śmiec.

Gość myslę...
najlepiej jak się zwiąże prawiczek z dziewicą, wtedy nie ma żadnego problemu i dwie strony są zadowolone :D u mnie tak było :D możemy co najwyżej pokłócić się o to kto z kim się całował (haha)

kobiety juz takie są że jak są atrakcyjne seksualnie to maja powodzenie u facetów i jak traktuja swojego bez uczucia a tylko dla "zabawy" to trzeba taką pilnować i nie dawać jej okazji do czasu aż sie w tobie zakocha.