Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama kamelia kameliowa

Mama? - problem przyszłej macochy

Polecane posty

Mam 25 lat, mój partner 42. On ma dwójkę dzieci z pierwszego małżeństwa, które niedługo mam poznać. To są właściwie już dorośli ludzie (18 i 21lat) Chciałabym, żeby nasze kontakty nie były zimnymi kontaktami macocha - pasierby, chciałabym stworzyć z nimi prawdziwą rodzinę. Wiem, że to nie łatwe. Chcę, zeby wiedzieli, że nie zamierzam zajmować miejsca ich matki, ale też, że jestem otwarta i zamierzam nawiązać z nimi poprawne relacje. Czy w związku z tym powinnam zaproponować im, żeby mówili mi "mamo"? Gryzę się z tym od kilku dni, abo już w niedziele mam ich poznać... Co radzicie?

Gość mi się nie podoba
głupia jesteś czy co?....mamo do cztery lata starszej baby....niech ci po imieniu mówią..matkę już mają...

Gość pomeriggio
Facet chyba chcial miec 3 coreczke:D

Gość do re mi i
A nie lepiej zaproponować na pierwszym spotkaniu integracyjnym - integracją całowitą, fajny taki seks :) Matka tez napewno chętnie ciebie pozna :).

czwarokacik fajny pomysl:))

Gość ejbisi
Chyba żartujesz z tą mamą, to by było żałosne.

Gość jbdhevb
ale sobie nick wybrałas :-) czyzbys kurwa była :-)

Gość takie tam duperele...
Dama kameliowa była dziwką z klasą. Autorce klasy brak :D

Gość Dama kamelia kameliowa
Powyżej to podszyw. Czemu tak po mnie jedziecie? Ja tylko chcę stworzyć w miarę normalną rodzinę. Wiem, ze nie zastąpie im matki i wcale nie zamierzam, ale moze tak staniemy sie sobie bliżsi?

Gość jbdhevb
Naprawde jestes głupia czy taka udajesz?Przeceiz jak mozesz proponowac synom twojego faceta którzy sa tylko o pare lat młodsi aby mowili do ciebie mamo.A poza tym moge ci napisac,ze nigdy nie beda cie szanowali,nawet jak beda na pozor mili,bo dla nich bedziesz zwykła idiotka ktora za ich stargo,do tego duzo starszego od ciebie sie wzieła.Młode partnerki nie maja poszanowania u dorosłych dzieci.