Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baja sie

staraczki mają dobrze bo

Polecane posty

Gość baja sie

mogą się bzykać ile wlezie i tak nie ma z tego dzieci rano, wieczorem, w lesie w domu, samochodzie, nigdy nie zachodzą i okres zawsze jak w banku a ja zabezpieczam się na 2 sposoby i cały czas sie boję że zajdę :-( i moje zycie seksualne jest chore

Gość ech-ach
twoje myslenie jest CHORE :P skad wiesz czy nie staniesz sie kiedys jedna z takich staraczek...ale jakby co to chociaZ szczesliwa bedziesz :D

ale nie wyobrażasz sobie, ile stresu kosztuje nas ta przychodząca @ i ile nadziei mamy w sobie, kiedy się spóźnia, a potem znowu rozpacz. Dwa różne światy-Twój i nasz. Ginek mi ostatnio powiedział, ze ma 2 rodzaje pacjentek:te, które chcą ciąży i te, które jej nie chcą :)

Gość baja sie
ja właśnie nie chcę, miałam kiedyś aborcję i nawet prosiłam gina żeby mi wyciął

Gość ciezarnaSMUTAS
Ja tez jej nie chcialam a mam!! Juz myslalam ze jestem bezplodna bo sie udawalo tyle razy a tu bach:((( co za lipa. Ale zawsze mozna oddac do adopcji a po dziecku to juz moze podwiaza jajniki?

JAK MOŻNA NIE CHCIEĆ DZIECKA?! Ciekawe jak byś się poczuła gdyby o tobie tak powiedzieli brr sory. ale nienawidze takich lasek, dupia sie, a potem oj wpadłam, ale konsekwencji nie poniose, dziecka nie chce..!:/ ja wpadłam i chciałam urodzić i wiessz poroniłam, i takie jak Ty zawsze dostana te dzieci..! i oddadza..a jak ktos chce to musi byc na odwrót.

Normalnie można nie chcieć dziecka. Tak samo, jak można je chcieć.Jeśli matka oddając swoje dziecko zrzeka się praw rodzicielskich - to nie minie jeden dzień i Młode trafi do nowej rodziny. Nie ma tego złego.