Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam się ale nie obciągnę

Gdzie można kupic koraliki do wyrobu biżuterii?

Polecane posty

Ale nie na internecie, tylko na mieście. W jakich sklepach powinna szukac? oczywiście chodzi mi o takie zwykłe, tanie plastikowe:p

Po pierwsze w pasmanterii, po drugie w sklepach \"indyjskich\" i po trzecie na rynkach/targach (można kupić jakiś niedrogi naszyjnik i przerobić go na części pierwsze). Tylko raczej łatwiej znajdziesz szklane paciory niż plastikowe ;)

Aha, dzięki:D Bo chcę sobie sama robic kolczyki:D a nie wiecie czy takie cuś.. no wiecie.. to na czym się wiesza kolczyki na uszach, ten taki drucik, to też moge w pasmanterii nabyc?:D

Gość jest mnóstwo sklepów
internetowych. Wpisz w wyszukiwarke "koraliki sklep"

Gość ona taka jedna
a skąd jesteś?? jeśli z warszawy to w landzie przy stacji metra służew jest taki sklep, pełno różnych koralików i zapinki na naszyjniki i te druciki do uszu jako kolczyki, bardzo duży wybór

No ja osobiście jestem z mikołowa:D takie miasto koło katowic:p

Gość krista404
Ja zakupuje głównie na alegro. Jest wiele sklepów. Ostatnio zamawiam ze skelpu Bluish1 bo mają duzy wybór i dobre ceny.

Gość gość
W Szczecinie można kupić koraliki TOHO www.centrumhobbystycznekreatywni.pl również odbiór osobisty

Gość gość
W Mikołowie w sklepie Pacynka przy ulicy Jana Pawła II 3 w podwórzu. Sklep otwarto niedawno ,mają tam spory wybór kamieni i ceramiki.

Gość reeeeeeeeeeeqwrwqrqwr
weqrr

Gość gość
Zapraszam na www.korart.pl

Gość gość
A te druciki to bigle. Mozna nawet srebrne, kupic w slepach jubilerskicb. Ja placila 1.50 zl za jeden srebrny,bo mam uczulenie na wszystko poza tytanem,srebrem i zlotem...

Gość Marlena_sykes
Taką naprawdę pełną ofertę dla rękodzielnictwa to mają na portalu www.newcraft.eu . Tu kupisz absolutnie wszystko, poczynając od sznurków i drutów, poprzez korale i szklane perły, a kończąc na szczypcach, czy organizerach. Ja tu ostatnio zaopatrzyłam się po same zęby, także mogę pracować, a projektów do zrealizowania mam sporo ;> życzcie mi powodzenia!

Gość gość
świetny sklep to newcraft.eu - dobra cena, duzy wybór. Ostatnio poszerzyli asortyment o nową gotową biżuterię :) Świetna sprawa :)

Gość gość
Biżuterię można robić z różnych dziwnych rzeczy, ja np. robiłam z masy solnej, modeliny, suszonych nasion. Nadają się pestki dyni na przykład i suszone drobno pokrojone ziemniaki. Te ostatnie wyglądaja kapitalnie.:-)

Gość gość
Polecam - dekorynka.pl

Gość gość_tesamrozinska90
Najprędzej w lokalnej pasmanterii... niestety w moim mieście pasmanteria jest na drugim końcu miasta. Ale to mnie nie zniechęciło i faktycznie tam pojechałam. Okazało się, że jest tak ograniczony wybór koralików do wyrobu biżuterii handmade, że teraz zamawiam przez internet z dostawą prosto do domku :) A wszystkie zamówienia składam tutaj: https://royal-stone.pl/toho_miyuki.html - szczerze polecam!

Gość Sonia885

Cześć odkopuję temat i liczę, że polecicie więcej sprawdzonych sklepów z szerokim wyborem koralików i części do wyrobu biżuterii.

Ostatnio składałam większe zamówienie w sklepie http://newcraft.eu/, mają bardzo szeroki wybór. Ktoś z Was może zna podobne sklepy, albo zamawia w Newcraft i poleca ciekawe produkty? Wiecie może jak z jakością materiałów, które sprzedają? Myślę czy nie powrócić do szycia :) 

Gość Roksana
Dnia 14.11.2019 o 09:34, Gość Sonia885 napisał:

Ostatnio składałam większe zamówienie w sklepie http://newcraft.eu/, mają bardzo szeroki wybór. Ktoś z Was może zna podobne sklepy, albo zamawia w Newcraft i poleca ciekawe produkty? Wiecie może jak z jakością materiałów, które sprzedają? Myślę czy nie powrócić do szycia :) 

Mam od nich polar, z którego szyłam kocyki dla mojego szkraba. Bardzo dobra jakość, w szczególności, że ceny też okazyjne. Na pewno się nie zawiedziesz, to dobry sklep.