Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jestem zdesperowana

Polecane posty

zmotywowana innymi topikami gdzie pannice szukaly faceta, postanowilam zalozyc wlasny:P doszlam do desperacji, kiedy codziennie wyczekuje tego jedynego:P facet nie musi wygladac jak ronaldo, ktory robi z siebie pedaliade:D ma to byc normalny facet, czasem wredny:P bo lubie wrednych:D

Gość malowana_słońcem
Ja już od dawna jestem w desperacji. Tylko, że niestety, mam pewne wymagania...

Gość maskov
jak taka ładna dziewczyna jak ty nie ma faceta ? To chyba nie mozliwe.

a co:P ja lubie sobie zycie utrudniac:D wiem ze na kafe szanse sa nikle chociaz warto wierzyc ze ten jedyny gdzies tam sobie siedzi;)

no nie ma;) mialam jednego ale sie opamietalam i pomachalam reka na pozegnanie:D ja generalnie nie szukalam na sile ale cholera ile mozna:o potrzebuje faceta!

napisz ze lubisz niesmialych i zamknietych w domach. zasypia Ci skrzynke mailowa . wredny to tu jest raczej glownie jarek ale to bylaby hiperdesperacja wiec juz lepiej opcja pierwsza aaa i tak sobie poradzisz normalnymi metodami :) 🖐️

Gość nudziara jakich mało
wyszłam z kąpieli----->twoj stopka mnie powala ----Dzięki szatańskiej pysze jednych nie słucham, drugich nie słyszę Kapitalna zrobiłam sobie z niej opis na gg

przeciez Ty olewasz facetow :P to po Ci \"On\" ? :P

madchen dobre:D chodzilo mi ze wredny ze lubi sie klocic, i ze prowokuje klotnie bo ja sie uwielbiam klocic:P nie zaszkodzilo by tez jakby od czasu do czasu dal mi jakiegos kwiatka:P moze byc nawet stokrotka zerwana:)

tak tak, jakos nikogo na horyzoncie nie widac:( cholera byl taki okres ze 3 chcialo ale ja nei chcialam:( ahh i jeszcze cos facet musi miec obled w oczach:D

Gość RAfaell
napisz ze lubisz niesmialych i zamknietych w domach jestem taki , ale nie napisze nikomu nic na skrzynke bo nie mam odwagi .

Gość RAfaell
chodzilo mi ze wredny ze lubi sie klocic, i ze prowokuje klotnie bo ja sie uwielbiam klocic no i nie spelniam takich kryteriow , bo myslalbym raczej jak dogodzic kobiecie ( nie tylko fizycznie ale i przytulic ) , a nie spedzac czas w toksyczny sposob.

oj tam toksyczny ja wole taki zwiazek troche z zyciem niz jakies smety:D chociaz po klotni mozna milo sie godzic:D a kiedy wszystko jest cacy, ladnie pieknie to przeciez sie moze znudzic po jakims czasie...

Gość
Ech szukaj szukaj ;-) Myślę ze jeśli za wygladem kryję się fajny charakter to napewno znajdziesz kogoś dla siebie :P Swoją droga nawet lubię brunetki... ale już nie jestem zdesperowany :P

znaczy moze z ta desperacja to ja troche przesadzilam, zreszta jak ze wszystkim:o ale dzis mam urodziny, doszlam do wniosku ze 19 stuknela to czas szukac faceta, tyle ze nei do zycia tyle iz co do wspolzycia:D bo w zyciu to ja sobie poradze, oczko puszcze, nozke pokaze:D:P

Gość no nie madchen ale przecież
ty obciągasz z połykiem i dajesz sobie świdrować anusa, więc dlaczego facet od ciebie uciekł???:O

Gość
Hmmm no to teraz zaczynasz brzmieć interesująco :P

wick, ja wlasnie widze jak ty czytasz chlopaku co ja pisze:P kilka postow wyzej napisalam iz facet ma myslec czesciej glowa, nie glowka kochany:P

Gość RAfaell
ja wole taki zwiazek troche z zyciem niz jakies smety ze mna jest inaczej . PRzynajmniej jak kogos kocham , to raczej wyslucham poglaszcze , a nie jade po nim by sie wyzyc po nieudanym dniu.

hej hej 19 ?! sto lat stolat najlepszeego 🌻. ale czemu nie ma imprezy?! no nie.. takiego dnia nie spedza sie na kafe 😠

zeby jeszcze bylo z kim:( ja jutro nie ide do rpacy wiec moglabym isc tyle iz tutaj gdzie mieszkam, imprezy sa w soboty:( kolega moj nie moze isc bo jutro o 4:00 wstaje do pracy wiec nawet go nie prosze a znajome 4 poprosilam czy w sobote pojda ze mna czyli jutro:) bedzie dobrze:) wypijemy za moje zdrowie oraz zdrowie ojcow naszych dzieci co by byli przystojni:D

Gość
Tam głowką... zawsze mogę się powstrzymać od jednego myślenia by zacząc drugim. Ewentualnie myśleć i jednym i drugim.Efekty bywają... zaskakujące :P