Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jestem zdesperowana

Polecane posty

jak ja mialam dlugie wlosy to bylam bardziej do mojej siotry podobna ostatnio w pracy jak jeszcze byla, to chlopaki mowili ze ty blizniaczki mamy w pracy ale nie wiedzieli ktore to:P a niektorzy mowia ze jestesmy strasznie podobne:) mamy takie same brzydkie nosy np:P

nie widze zebyscie brzydkie nosy mialy moja siora ma idelany zgrabny szczuply zadarty cholera wie po kim a ja?? po ojcu orli profil i kartofel na czubku

ja mam niby normalny nos ale z profilu to niezlego garba na srodku mam, i nie wiem po kims:o bo mama ma prosty ladny, tata ma tez prosty z porfilu a mi jakas kulka na srodku wystaje:P ostatnio sie zastanawialam czy my jakies moze adoptowane jestesmy ale nie;) po swoich palcach u nog widze ze mam takie same jak tata, znaczy jeden, drugi palec od prawej, ma taki sam ksztalt tyle iz tacie wychodza palce poza duzy palec, a mi wlasnie nie;P kurde namieszalam:o

no ze nazwisko wiadomo tylko ze jak mam u Twej siostry po ldnia nan nk szukac w znajomych to dziex;P

hah a ja tam lubie zdjęcia czarno-białe :D ale może chmurek wolisz w sepii? wtedy zrozumiem narzekanie..;) w innym wypadku jest ono zbędne i zdecydowanie nieuzasadnione :P:P

FM - dostalas od siostry pozwolenie na zamieszczenie jej zdj. tutaj? ;)

oj tam, siostra mnie kocha, nie bedzie zla:P no narazie jeszcze zadnego nie wybralam, pokaz oczka swoje to wtedy Ci powiem:D masz obled w oczach?:P jak masz to jestes moj!:D

moja godnosc ma sie dobrze;) nie lubie ujawniac sie tak publicznie.

uprzejmy bym byl, ale moj zawadiacki i krnabrny charakter mi na to nie pozwala;)

którego topu nie otworze to Ty jestes CinCIn a z tymi włosami oczami i czymś jeszcze to juz było, powtarzasz się kolego;)