Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jestem zdesperowana

Polecane posty

jakbys mogl to bylabym wdzieczna:) najpierw oczyska, a pozniej cala twarz:P no nie moja wina ze oczy sa dla mnie bardzo wazne:(

ja tez juz przylapuje se na desperacji ale co zrobic:P trzeba jakos sobie radzic i zyc dalej bo bedac tak zdesperowanym mozna zwiacac sie z niezlym konowalem:P to lepiej byc samemu juz;) i czekac na cud:D

Setunia Przecież Ty młoda jesteś, masz jeszcze czas na znalezienie chłopaka. To co ja mam powiedzieć? :D

a jak sie ozy nie spodobaja?:P ja nie mam takiej banii z oczami;) dla mnie lizy sie calosc:classic_cool:

ale ja nie mowie ze oczy tylko sie licza i nic wiecej;] wiadomo ze jak jakis zul spod sklepu ma fajneoczy to na niego nie polece:P

MP :) ale Fajna jszcze mlodsza:D ja juz naprawde powinnam zaczac sie martwic o swoja reke:P wszyscy wokol sobie kogos znajduja tylko ja ciagle sama:o

MP i jak sie czujesz po tych sliwkch-robaczywkach? jeszcze nic nie laskocze [wiadomo gdzie:D];)

Hihi popiłam herbatą i utopiły się. Także wyszły bezboleśnie i nie łaskocząc ;) Za to dzisiaj miałam nową dostawę śliwek. Mama mi przywiozła prosto z działki w ramach Akcji Dożywiania Córki :D Nie było robaków, sprawdzałam.

Jak znajdziesz ten temat gdzie było o tych robakach to możesz podnieść. Tam ''a ja wygrałem zycie'' zadeklarował się ze zdjęciem ( tzn ja trochę sobie dopowiedziałam). Muszę sprawdzić czy coś odpisał, bo wówczas nie czekałam, poszłam spać.

Gość madchen jestes wybredna
po prostu. szukasz niewiadomo kogo a piszesz ze jestes zdesperowana to w koncu jak jest?:P taki "błysk" w oku ma mało kto tak naprawde wiec albo sie zadowolisz normalnym kolesiem albo szukaj wiatru w polu:D

bo tez nie mam zbytnio powodów do radości:) wiesz co jeszcze całe życie przed Tobą, i to zdesperowanie nie pasuje mi do Ciebie.

To dobrze. Każdy zwraca szczególną uwagę na coś innego. Dla Ciebie ważne są oczy i tego się trzymaj.

Medchen mysle , ze maz tak przejsciowy stan i ta desperacja minie:) naprawd jestes mlodziutka ! wszystko przed Toba:) chcialaym miec teraz tyle lat co Ty nie badz az taka wybredna staraj sie dawac szanse kazdemu, nic nie tracisz a mozesz zyskac;)

oczy oczami, ale ja mam tez tak ze mi sie meskie stopy podobaja i pepki meskie:D nie wiem, jakies skrzywienie czy cos a najbardziej jak stopy sa takie zylaste:D:P

Medchen nke opadaj w skrajnosci nie zawsze mamy to co bysmy chcieli miec;) a zreszta pozyjesz to sie przekonasz:) powodzonka;)

a ja zawsze stoje za madchen bo to fajna dziewka do tego w moim wieku i blizniaczka jak ja, zdesperowana rowniez jak ja no i sliczna jak ja;)

piatal virtualny to jest to ;) :classic_cool: oj nie wiem czy brzydsza sliczna jestes;) ja uwazam ze to ja jestem ta slczniejsza;) choc ... hm ze nazwe to bardziej kluskowata od siostry:):) poza tmy jestem starsza cale 5min a wg mnie starsze sa slicznijsze choc sa wyatki, ale rzadko :P:P:P

no widzisz a ja mlodsza wiec to sie sprawdzilo u mnie:(:P ja jestem grubsza od siostry o jakies 6 kg chociaz ostatnio jej sie przytylo, a mnie schudlo:P

etam psalam ze sa wyjatki:) dawaj zdjecie siostry:) moge sie zalozyc ze cala kafe bedzie za tym, ze ty jestes ladniejsza a u mnie do d...:) siostra ma 1.60 a ja 152 wiec ilebym nie schudla zawsze bede wygladac na ,,wieksza'':)

Madchen poprzez profil twej siostry doszlam do twego i uwazam, ze ty jestes przesliczna dziewczyna. Nawet sie nie obejrzysz jak przybedzie tlum wielbicieli.

my dwu dziwne ze wy jedno bo podobne jak na jedno nie jestescie my z siostra z wygladu calkiem inne nawet nie widac ze siostry a co do fotki siostry wg mnie ale to szczerze jestes duzo ladniejsza choc ona tez sliczna a ja sobie jestem ten sliczniejszy kurdupelek:)