Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość instrumentalistaaa

przedmiotowego traktowania kobiet nauczyly mnie same kobiety!!!

Polecane posty

Gość instrumentalistaaa

tak wlasnie jest po wielu niepowdzeniach i zimnym stosunku do mojej osoby odczlowieczylem sie teraz traktuje was przedsmiotowo, zniszczylyscie czlowieka i teraz macie :)

Gość RAfaell
skoro sumienie ci na to pozwala , to czyn tak dalej

Gość podsmiewcaaa
to nie złe kobiety , tylko kobiety zła ;)

Gość przymkol
jebać dziwki na zimno i rzucać jak szmaty !!!!!!!!1

Gość Czarna jagoda...
Przedmiotowo możesz traktować te które Cię skrzywdziły ale te które dopiero pojawią się w Twoim życiu i będą bogu ducha winne takiemu traktowaniu skrzywdzisz tak samo jak inne niegdyś Ciebie. Gratuluje świetnego powielenia cudzych błędów, bo masz żal do tamtych a sam chcesz być teraz taki jak one... Życzę... rozumu...

Gość instrumentalistaaa
dzis mialem fajna rozmowe z jakas laska mc donalds i mogloby cos z tego byc ale ze nauczylem sie byc zimny olalem ją i powiedzialem ze moze zadzwonie :D a nie zadzwonie :)

Gość instrumentalistaaa
ale po prostu jak czlowiek ma przez wiele miesiecy a moze nawet i lat niepowdzenia na jakims polu to jasne ze staje sie taki jak ja czyli silny psychicznie i odczlowieczony, w sumie to dziekuje tamtym kobietom w pewnym sensie nauczyly mnie jacy ludzie potrafia byc

Gość RAfaell
to ze ktos jest nie taki jak sobie to wyobrazasz nie znaczy ze ty musisz taki byc . Stajesz sie taki jak twoj wrog czyli kobieta . CZy tego chcesz? To ze ktos jest zly nie znaczy ze ty musisz byc zly .

a tam! autor wmawia sobie i nam jaki to on nie jest zły, cyniczny i w ogóle beee i oczekuje, że wszyscy na forum zaczną go przekonywac, żeby tak nie postępowal itp. nudy jednym słowem.🖐️

Gość instrumentalistaaa
kobieta jest moim wrogiem ale czasem ja wykorzstuje w wiadomym celu

Gość magnolia fioletowa
gratuluję wyobraźni autorze. Czujesz się usprawiedliwiony? To cię rozczaruję: żadne to dla ciebie usprawiedliwienie. Wybrałeś świadomie drogę szuji :P