Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa blada234

porzucil mnie bogaty facet!!!!

Polecane posty

Gość dupa blada234

W sumie ja go zostawilam bo sadzilam, ze cos nie gra w naszym zwiazku a teraz brakuje mi wygod jakie mialam z nim buuuuuuuuuuuuuuuuuuu a teraz jest z inna w grecji!!!!!!!!!!a ja w domu:(

Gość zalosna jestes
ale dlatego ze blachara z ciebie. moze sie zorientowal jaka jestes i dlatego woli inna. a ty nie tesknisz za nim tylko za kasa. pusta jestes

Gość dziewczynabogacza
mam powiedzmy ze podobnie. jestem z obrzydliwie bogatym chlopakiem a wzdycham do innego o wiele mniej majetnego. coz takie zycie... wiem ze i tak zostane z tym krezusem bo zycie jest jedno i trzeba je jakos godnie przezyc i zapewnic potomstwu wszystko co najlepsze... z tym bogaczem ktorego nie kocham ale traktuje jak dobrego kolege jestem juz zareczona wiec pewnie niedlugo zaczne nosic jego nazwisko... on nigdy sie nie dowie o tym ze darze miloscia innego a jemu pozostaje jedynie moja sympatia. wyjde za niego urodze mu dzieci a potem wspolnie doczekamy wnukow i to wszystko w luksusie. TAKIE JEST ZYCIE KAZDY ZAGARNIA DO SIEBIE wiec nie ma co unosic sie duma czy honorem bo one nam pozywienia nie zapewnia. trzeba kierowac sie rozsadkiem a dopiero potem dopuscic do glosu serce... pozdrawiam...

Gość 365353535353535353
dziewczynabogacza Twój wybór skoro chcesz być nieszczęśliwa są ważniejsze wartości niż hajc ,który można zawsze stracić...

Gość a jak mozna sie
pieprzyc z takim facetem do ktorego sie czuje "sympatie" potwierdza sie fakt, ze ku restwo ma sie w genach a nie w rubryce "zawod " :o to najgorszy rodzaj kur -wy jaki moge sobie wyobrazic dziewczyno bogacza no ale co mnie to obchodzi, ktoremu popuszczasz .... :P i tak cie zdradzi

dziewczynobogacza, a nie boisz się wymiany na nowszy model? chyba, że krezus jest już nie pierwszej świeżości. przecież jest bogaty, a nie święty. podpisz korzystna intercyzę i dbaj o swoje finanse, powodzenia