Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczczynna28

Piję co drugi wieczór

Polecane posty

Gość dziewczczynna28
nie potrafię się uśmiechać i rozmawiać na luzie bez alkoholu mówiłam, że w pracy jestem zimną bezwzględną suką wiem, że jest więcej takich kobiet które dają sobie na wyluzowanie i są to kobiety z wysoką pozycją społeczną

Gość dziewczczynna28
potrafię przeżyć dzień bez alkoholu i wcale się nie trzęsę a nawet więcej dni. A ztego co wiem alkoholik musi codziennie

Gość dziewczczynna28
śmieszy mnie słowo alkoholiczka :-) ja ? elegancka kobieta co potrafi zarobić ? wszyscy Polacy piją i wy też

a o ile zwiększyłas dawkę od początku jak pijesz w ten sposób? poza tym czy zauwazyłaś u siebie wzrost tolerancji na alkoho, czyli że możesz wypić więcejl? wejdx sobie na stronę o alkoholizmie i zrób sobie jakikolwiek test, zobaczysz sama w jakim stadium jesteś... może możesz jeszcze przestać bez walki na śmierć i zycie...

Gość dobra radaaaaaaaaaaaaaa
dziewczczynna28 obciagasz laske normalnie

Gość Popijam i ja
Nie jestes sama bo wiekszosc moich znajomych tez popija co drugi dzien.Moze doskwiera Ci samotnosc?

Gość dziewczczynna28
zauważyłam, że nie pójdę spać póki butelka nie będzie pusta :-O piję w samotności zaczynam się niepokoić

Gość dziewczczynna28
może faktycznie winna jest samotność ale gdybym była z jakimś mężczyzną to zdałam sobie sprawę, że zaproponowałabym alkohol

Gość dziewczczynna28
ale trzymam się super, wiele osób nawet nie poznałoby, że coś wypiłam

Gość a potrafisz teraz
w tej chwili, już. natychmiast wyłączyć komputer i schować resztę drinka? i iść spaćz myślą"jutro tez jest dzień?" Potrafisz?

Gość dziewczczynna28
o, uświadamisz mi że nie jestem dziwakiem

Gość dobra radaaaaaaaaaaaaaa
stop alkoholiczka

Gość dziewczczynna28
powiedziałam, siedzę póki butelka się nie skończy

Gość dziewczczynna28
mam porządek w domu, nie jeżdżę samochodem po pijaku jutro np nie będę jeździła nie uważacie że jestem odpowiedzialnym człowiekiem ?

moim zdanim jest tski ostrozny kulturalny alkoholizm ja nie przecze ze moge miec z tym tez proble, moze go mam pewnie w koncu cos z tym zrobie

Gość dziewczczynna28
piję kokosowy likier z dodatkiem wódki, zawsze coś innego, w innych dniach żołądkową, wódkę czystą, gin, wino, piwo,walker,drinki z lodem kruszonym, świecące,nigdy nie byłam pod wpływem w pracy to jest dowód że nie jestem uzależniona

Gość kl
codziennie ?

Gość dziewczczynna28
setunia - dobranoc

Gość dziewczczynna28
nie , mogę wytrzymać bez ,narazie nie pamiętam ile dni :-O

Gość kl
jeśli są to nieduże ilości to niema czym się przejmować :)

u kazdego inaczej to przebiega ale napewno masz predyspozycje na bycie alkoholiczką i trzeba uwazac bo granica jest niewidoczna, moja znajoma przesadzała z alkolem w sposob okrutny - tzn, codzienne imprezy itd, było tak długo i uwierz ze nie rok, ale np gdy zaszla w ciążę zupełnie odstawiła alkohol, gdy urodziła tak zaabsorbowała się opieką nad dzieckiem że pije sporadycznie, moze kiedys znow poszaleje ale moze nie.. inna znajoma pije dosc czesto co drugi trzeci dzien i nikt o tym nie wie, ani rodzina ani w pracy, bo ma nad tym kontrole, ale jak mowiłam granice bywają kruche, niektorzy alkoholicy potrafią sie niezle kamuflowac ale nie martw sie na zapas...a ktos kiedys w realu zarzucił Ci że masz problem?