Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tak na marginesie

nokia 6300 a SE K550i -porównania użytkowania,który lepszy?

Polecane posty

Gość 6300
Ja mam nokie i jestemz niej bardzo zadowolona, bardzo dobrze pisze sie na niej sms, świetny wyswietlacz oraz dzwięk.Ma jedna wade szybko pada stereo/słuchawki.Ogólnie polecam

Nokia jest bardziej kobieca. Radio ma dobre, mp3 też. Słucha się fajnie. Polecam.

Dziękuję 🌻 Też skłaniam się do Nokii,ale jak zaczęłam rozglądac się już za kupnem,wszyscy komentowali "eee,SE lepszy".Więc chciałabym wiedziec-w czym.Sprawdziłam dane techniczne,porównując i są prawie takie same.Nokia ma np. większy zoom,a SE lampę błyskową. K800i w ogóle nie biorę pod uwagę,bo jak dla mnie za duży,za ciężki....

Gość nokia 6300

se 550i nie ma lampy błyskowej tylko dwie diody podswietlające. ale to wystarczy. ogólnie fonik jest ok. robi bardzo dobre zdjecia, łatwy w konfiguracji, mozesz spokojnie słuchać muzy lub radia (słuchawki w komplecie). jeżeli mozna sie o coś przyczepić to obsługiwana karta pamieci. se 550 obsługuje karty M2 do 2GB - koszt takiej karty to ok 80 zł sony lub 60-70 zł sandisk. karty sd są znacznie tańsze.

Gość ktoś jeszcze
???????????

Gość se
Ja jestem jak najbardziej za se550i, mam go od roku i zamieniłabym na nic innego :D Łatwy w obsłudze, bezawaryjny, ładny i funkcjonalny. Ma wszystko co potrzeba :D

Gość weretisa
Też ma SE K 550i jestem bardzo z niego zadowolona, ma świetny wyświetlacz , duże litery i radio z RDS co jest jego atutem,zdjęcia robi piękne ,czyste .Ma latarkę z której wieczorami często korzystam sprawdzając np rozkład jazdy autobusów .Ogólnie SE polecam pod każdym względem.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nokia 7373

Gość ktoś jeszcze
nokia 4 głosy : SE 3 głosy

Gość ktoś jeszcze

Oba to dobre telefony. Ja uważam że nokia jest ładniejsza i wygodniejsza - ma lepszą klawiaturę i większy wyświetlacz, ale SE jest bardziej funkcjonalny, ma lepszy aparat i lepsze radio. Ja bym brał SE, który ponadto jest chyba troche tańszy.

Tam,gdzie chcę kupic są obydwa te telefony,obydwa nowe i obydwa w cenie 390 zł. Zawsze miałam jakąś nokię,teraz mam SE ,ale starszy model. Z każdego byłam zadowolona.....

Tam,gdzie chcę kupic są obydwa te telefony,obydwa nowe i obydwa w cenie 390 zł. Zawsze miałam jakąś nokię,teraz mam SE ,ale starszy model. Z każdego byłam zadowolona.....

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość kjte
mnie telefony komorkowe nie interesuja . MAm jakis co dziala i to mi wystarczy . Zadne funkcje nie sa potrzebne