Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocccccccccy

Pomóżcie prosze

Polecane posty

Gość Pomocccccccccy

Witam Mam do Was wszystkich ogromną prośbę.Pracuje w branży motoryzacyjnej i mam popier........ szefa który codziennie wymaga ode mnie abym mu znalazła po kilkadziesiąt sklepów motoryzacyjnych i warsztatów i w związku z tym moja prośba czy moglibyście mi dać namiary na warsztaty i sklepy w Waszej okolicy? Bardzo Was proszę, ja muszę tam pracować bo w mojej okolicy bardzo ciężko o pracę a mam rodzinę na utrzymaniu. Jak mu nie będę tych sklepów znajdować to mnie zwolni a ja już powoli nie wiem skąd je mam brać. Wierze że mi pomożecie. Pozdrawiam gorąco.

Gość blablablablablablabla
A do tej pory jak szukałaś?? A kiedyś w końcu się skończą te warsztaty, to co wtedy będziesz robić?? ;)

Gość Pomocccccccccy
Do tej pory szukałam w internecie, w każdy mozliwy sposób jaki mi wpadł do głowy wszystkie wyszukiwarki, ale wpadłam na pomysł że wy mi mozecie pomóc bo mieszkacie w różnych miastach i miasteczkach, a tak naprawdę nie ma wszystkich sklepów i warsztatów w internecie.

Gość skwara
ooo matko!!! a po co mu te kilkadziesiąt dziennie????!!!

Gość Pomocccccccccy
Chce pozyskać nowych klientów

Gość skwara
no tak, hmmm może zamiast internetu więce ci da panorama firm, książka telefoniczna, bo faktycznie nie wszystkie warsztaty są w intku nie wiem, co dokładnie robi twoja firma, ale może spróbuj też oprócz warsztaów i sklepów ośrodki nauki jazy jak to ma związaek z samochodami, albo komisy samochodowe, giełdy itp u mnie jest warsztaów sporo, ale nie znam ich namiarów w sensie telefon, mail albo, po prostu wiem gdzie są najbliższe u mnie na dzielnicy a skąd jesteś?

Gość skwara
albo wpisuj w wyszukiwarkę kolejno wszystkie miasta i miasteczka w Polsce, to też jakiś plan :) np. moje miasto http://www.pf.pl/serwis/Samochody%20~%20czesci%20akcesoria%20~%20detal-Pozna%C5%84-B8140V3_YP.html?client=adword-pf&gclid=CI31wJ26gJUCFQpTtAodEmnyYQ

Gość Pomocccccccccy
Szukalam po panoramie firm, jednak 60% firm tam to są śmieci - albo firma juz nie istnieje albo po firma krzak- niestety panorama to jest śmietnisko ;(. Jesli mozecie prosze o informacje w jakich sklepach wy kupujecie czesci.

Gość skwara
u mnie od cholery warsztatów, komisów i sklepów z częściami jest na ul. Obornickiej, co rusz tego typu placówka, ale dokładnych namiarów nie znam, ani telefonów do nich, tu jest kilka adresów, spróbuj :) http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&q=warsztaty+samochodowe%2C+cz%C4%99%C5%9Bci%2C+pozna%C5%84%2C+ul.+obornicka&lr=lang_pl&btnG=Szukaj+w+Google

Gość a może jednak
Dobry pomysł wez atlas miast i zumi do pomocy. Raczej nie licz na to że ktos odwali za Ciebie robotę :). Nikt po prostu nie ma na to czasu.