Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaaaa21

Ile czasu spędzacie razem?

Polecane posty

Gość zaciekawionaaaa21

Mam do Was pytanie, jak często widujecie się ze swoim facetem, dzwonicie, piszecie smsy? Nie chodzi tu o bezsensowne porównywanie kto więcej, a kto mnie. Po prostu chcę zobaczyc jak to jest w innych związkach. Zastanawiam się czy nie rozstać się ze swoim, ale mamy właśnie dobry kontakt. spotkania kilka razy w tygodniu, codzienne telefony, smsy. Ja potrzebuję takiego kontaky i dlatego zastanawiam się czy inni mężczyźni też tak potrafią czy tylko spotkanko raz na tydzień. z góry dzięki za odp

Gość zaciekawionaaaa21
Nikt nie odpowie?

Gość butterfly2323
Piszemy codziennie, widzimy sie 1 na 12 tygodni...

Gość zaciekawionaaaa21
butterfly2323 - To strasznie mało. Ale pewnie mieszkacie gdzieś bardzo daleko od siebie, prawda?

Gość butterfly2323
prawda, prawda...

Gość A ja widze
się z moim miskiem tylko w weekendy, w tygodniu żadziej bo on pracuje do późna. ale codziennie piszemy smski

Zazwyczaj widzimy się codziennie chocby na godzinke a pozatym Grzes do mnie dzwoni również codziennie czasami po 3 razy. Eske piszemy sobie tylko na dobranoc.

Gość Em__
Nie widzimy sie od 7:00 do 21:00 pn-pt.

Gość Dominikana z Polski
a jaspotykam się z moim arturem raz na dwa tygodnie, ale studiujemy w innych miastach

Gość nnnjmmssshhajjaksjaksjaksjkaj
A my mieszkaliśmy w jednym miescie, potrafil kilka dni nie dzwonić.. nie odzywać się, nawet gluchego ani esa.. nagle przypominial sobie o Mnie i umawialiśmy się przeciętnie raz w tygodniu:(Albo gdy ja bardzo stęsknilams ie pisałam Mu ze tęsknie, dzwonilam, a on nawet na to nie potrafił odpowiedzieć.. Po 5 latach, bylam Jego zabawką, panienką z ktora spotykał się jak wybitnei się nudził. Bolalo, bo kiedyś było cudownie. Niewytrzymałam rzuciłam Go, nie chcial się spotkać, więc napisałam Mu esa że odchodzę.. nawet na to nie zareagował. A były wspólne plany slub, dzieci.. ech.. naiwna i głupia

Gość wjwifjwifiwjf
raz na tydzień, mimo, że mieszkamy w tym samym mieście. Ja chce czesciej, on nie. Tak to wyglada.

Gość a my....
Wtedy gdy mamy tylko wolny czas. Mieszkamy w jednym miescie ale dosyc daleko od siebie.Czesto widzimy sie codziennie, raz na godzinke, raz na pol dnia. To zalezy od naszego planu zajęć na uczelni i innych obowiążków. Teraz sa wakacje i całe dnie razem:)

Gość a my....
aha dodam jeszcze ze smsy wysylamy tylko w razie potrzeby, z dzwonieniem jest tak samo... ale za to codziennie do momentu az nie pojdziemy spac rozmawiamy na skype, nie jest to rozmowa non stop bo zajmujemy sie w tym czasie innymi rzeczami, np pisaniem jakiejs pracy, czytaniem itp, ale zawsze po tej drugiej stronie słuchawek on jest:)

Gość antropomorficzna
A co sądzicie o spotkanich 2-3 razy w tygodniu i prawie żadnych smsow(tylko takie zeby sie umówić) czy telefonów ?

Gość Dziuba00000000
w sie z nimi spotykacie a mi pozostaly tylko rozmowy telefoniczne ale kochamy sie oboje i jest nam razem dobrze

Gość gatsby
Prawie codziennie, jakieś 5-6 razy w tygodniu. Piszemy wieczorem do siebie, gadamy na gg codziennie a dzwonimy tylko jak nie mamy możliwości zobaczenia się ze sobą, bo nie lubię rozmawiać prze telefon, wolę pisać smsy. Ale gdy jesteśmy daleko od siebie to dobrze jest usłyszeć ten kochany głos w komórce ;)