Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agness1984

rak płuc - pomocy!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość agness1984

Chciałabym prosić o pomoc.. u mój teścia (50lat, ogólny stan zdrowia dobry, nałogowy palacz) wykryto głuza płuca - głuz złośliwy drobnokomórkowy, nieoperacyjny.. ogólnie czuje sie dobrze, guz wykryty był przez przypadek, bo bolał go bark.. chyba promieniował.. guz ma 2 cm.. nie wiemy jeszcze czy są jakiekolwiek przerzutu bo czekamy na tomografię głowy i całego ciała.. proszę o jakieś informację od odób które zetknęły się z tą choroba u siebie albo u kogoś ze swoich bliskich.. jakie ma szanse na wyleczenie?

Gość duell
nie chcę cię martwić ale szanse są zerowe... z raka płuc się nie wychodzi...tym bardziej jeśli już boli....rak płuc jest najbardziej podstępny bo daje o sobie znać (ból) gdy na wyleczenie nie ma szans...

Mój tata też miał raka płuc.Bardzo cierpiał z bólu.Ból przy raku jest okropny na początku brał tabletki potem plastry a na końcu zastrzyki.Niechce cię smucić ale to prawda raka płuc nie wyleczysz on i tak da osobie znać.Lubi przerzucać się na kości i mózg .Piszesz że teść pali teraz też?.Mój tata umarł walczył prawie 2lata

Mój tata też miał raka płuc.Bardzo cierpiał z bólu.Ból przy raku jest okropny na początku brał tabletki potem plastry a na końcu zastrzyki.Niechce cię smucić ale to prawda raka płuc nie wyleczysz on i tak da osobie znać.Lubi przerzucać się na kości i mózg .Piszesz że tata pali teraz też?.Mój tata umarł walczył prawie 2lata

Gość albo urynoterapia

Gość wnusia dziadziusia
bolala Go lopatka...myslal ze Go przewialo....rak atakowal juz wszystko.....meczyl sie ok 1 roku....tak bardzo Go kochalam...on zastepowal mi mame.. tate..

Gość gość
A mojego nic nie bolało. Mial 5.5cm guza i 1 cm. Mial żyć 2msc od wykrycia a żył 2lata i zmarł na serce a nie na raka. Nie leczył sie