Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmnbm

Nie mogę zgrać się w seksie z moim facetem

Polecane posty

Gość nmnbm

Żeby mieć orgazm, potrzebuję pobudzania łechtaczki przed stosunkiem, i gdy jestem już bardzo blisko - żeby on we mnie wszedł, bez żadnych przerw. Wtedy wystarczy mi chwila i mam orgazm. Mój chłopak to wie i tak robi, ale zawsze gdy mnie pobudza - jemu wtedy opada. Wiec gdy ja jestem już blisko i on przerywa - ja wtedy muszę zajmować się nim żeby stwardniał, a wtedy mi zupelnie przechodzi to "orgazmowe zblizanie sie" i trzeba zaczynać pobudzanie mnie od początku. Więc on znów to robi, a wtedy sam opada. I tak w kółko. Kończy się na tym że w koncu wchodzi we mnie gdy jest twardy, ale ja nie mam orgazmu, bo była długa przerwa w pobudzaniu. Nie potrafię pieścić go podczas gdy on pieści mnie, bo nie mam podzielnej uwagi i gdy ja jemu coś robię i on mi też - mogę skupić się tylko na jednej rzeczy. Albo skupię się żeby jemu było dobrze i sama nic nie odczuwam, albo skupiam się na sobie i przestaję odruchowo go dotykać. Jakaś rada?

Gość nmnbm
dodam że z exem takich problemów nie było - był twardy cały czas i zawsze podczas pieszczot w pełnej gotowości by we mnie wejść.

Gość nmnbm
Tam w wiekszości są niepowazne odpowiedzi, nie lubię tam pisać. Banda głupoli którzy nic mądrego do dyskusji nie wnoszą. Na uczuciowym to co innego... :)

Lusia, w zasadzie tak :P Ale miej litość: wchodzisz poczytac coś dla duszy, a tu - jak gruby/długi/twardy... :O My też chcemy o tej preludii ;)

Gość no luzzzzzz
to se podziel ta uwage... w sumie co ma cie facet obslugiwac zebys orgazma miala... sama o to zadbaj.. a ty jak widze mentalnosc klody

Gość a może zróbcie tak...
Gdy już obije będziecie "rozgrzani", on będzie "twardy" ty podniecona to niech wejdzie w Ciebie i jednocześnie pieści łechtaczke, powinno być ok. Fajne to jest w pozycji na jeżdźca :)

Gość nmnbm
Z cała pewnością nie jestem kłodą. :D Nie wiem co ktoś tam wyzej mi doradził - mam iść z facetem do łózka i cały czas robić to sobie sama w trakcie? :D a może zróbcie tak...>> to raczej niewykonalne, on szybko dochodzi i nasz seks jest krótki :O Dlatego ja muszę być wtedy na krawędzi orgazmu, żebym mogła mieć w trakcie stosunku, inaczej za nim nie "nadążę"

Gość smsowa
ojej, opada mu, szybko kończy... to facet czy ciota jakaś? zmień go na innego, bo co bedzie za kilka lat.... współczuję:O