Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smart231

Kiedy pojawily sie pierwsze mdlosci?

Polecane posty

Gość smart231

Bo ja zrobilam test w poniedzialek a od srody mam niesamowite mndlosci, czy to nie za wczesnie jesli ciaza moze miec(sle nie ejstem pewna ) 5 tygodni?

Gość smart231
Jestem w ciazy na pewno, moge to sama sobie potwierdzic bo tak samo sie czuje jak przy pierwszej ciazy, tyle,ze zastanawiam sie w ktorym tygodniu jestem, bo u lekarza jeszcze nie bylam...

a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i jakie długie masz cykle?

aha no to nie neguję- mdłości jakieś tam możesz mieć, po prostu u większości moich znajomych występowały one troszkę później właśnieokoło 7-8-9 tygodnia. a ja nie jestem specjalistą bo u mnie nie występowały w ogóle

Gość smart231
ale macie fajnie!! ostatnia miesiaczka skonczyla mi sie 4 lipca , a cykle mam 21-25 dni max-niereguralne

nie pytam kiedy sie skonczyła tylko kiedy sie zaczeła :P dokładna data

Gość smart231
zaczela 1.07 a test oczywiscie pozytywny

a więc: Przybliżony termin porodu to 2 kwietnia 2009 roku. znak zodiaku: Baran Dziś jest 6. tydzień 5. dzień ciąży. Kalendarz ciąży BabyBoom dokładnie wyliczy ci lekarz :)

Gość MONIKA**28
u mnie ok. 6-9 tygodnia i utrzymywały sie do 17, ale były słabe. w sumie nad kibelkiem klęczałam może z 10 razy. i tylko 2 dni były wyjęte z życiorysu z tego powodu ;)

Gość do meaaa
co tu do liczenia?? kazda kobieta chyba umie sobie sama to obliczyć!! pierwszy dzień ostatniej @ + 40 TYGODNI... cała filizofia..........

Gość MONIKA**28
* miało być 8-9 tygodnia ale juz tak dokładnie to nie pamiętam (dziecko ma 15 mieisecy)

Gość smart231
NO NIE WIEM ja w pierwsze ciazy nie wymiotowalam ani razu, a teraz mam tylko mdlosci ale jak juz zjadlam sniadanie to juz odeszlo, podobno przychodzi jak zoladek pusty

Gość madziulka_l
U mnie mdłości pojawiły się w 4 tygodniu, a do 9 tygodnia utrzymywały się do południa (prawie codziennie) Wymiotowałam z 5 razy, ale codziennie rano miałam tzw rwania żołądka, jeszcze gorsze niż wymioty. Teraz jest końcówka 11 tygodnia i rano jeszcze mnie mdli, ale już jest zdecydowanie lepiej.

Gość toraja
wiesz to zalezy od organizmu ja mialam mdlosci od jakiegos 7 tygodnia i mam je do dzis mimo ze jestem w 20tyg ciazy....a sa i takie dziewczyny ktore ciaze przechodza super...

Witam dziewczyna, Pierwszy raz się zalogowałam na takim forum. W poniedziałek się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Było mi strasznie źle i zrobiłam test po sek wyskoczyły 2 krechy i masz.... dzidzia!!! Szok. Wczoraj byłam na usg i widziałam kropkę, plamkę czyli moje dziecko. Dziwne uczucie. Ja poroniłam w styczniu więc bardzo to się nie ucieszyłam w pewnym sęsie z tej ciąży. Jak mnie coś zaboli to zaraz wszystkie myśli mi wracają. Wszyscy mi mówią, że będzie dobrze, głównie dlatego, że teraz jest inaczej. Wtedy poroniłam w 2,3 tyg, teraz jestem w 6. Tak mnie mdli, że nie mogę normalnie żyć. Codziennie jak wstaję to mogę się znowu kłaść bo tak mi źle, że oj... Czuję się jak bym miała grypę non stop. Później już się robi lepiej i wieczorem znowu jest gorzej. Duszno mi, głowa mnie boli, brzuch, podbrzusze plecy. Kosmos. to moja historia, pozdrawiam.

W pierwszej ciązy od początku 6 tygodnia , a w drugiej jeszcze przed terminem @ mnie chwyciło.