Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBCU

pilneeeeeeeeeee brama na slubie

Polecane posty

Gość BBCU

jak sie robi brame mlodej parze

Stawiasz mały stoliczek na nim np kwiaty dla młodej pary lub opakowanie pieluch lub prezerwatyw:) Sa tez bramki z kieliszkami. Wtedy starszy dajac wódke od razu ja rozlewa. Sa tez chamskie moim zdaniem bramki czyli ze sie stawia na drodze samochód lub jakis kawalek drzewa np gałąż i nic w zamian sie nie daje. No różnie to bywa.

ZX prezerwatywami i pieluchami się nie spotkałam :D :P Jeszcze te pieluchy są do zaakceptowania ale gumy a fuujjjjjjjjj :D :P Jeśli chodzi o bramy to pewnie zależy od regionu :) U mnie np.sąsiedzi/znajomi itd stawiają przed domem lub klatką schodową jeśli młoda mieszka w bloku stolik,na nim kwiaty i 2 kieliszki (wódka lub szampan).Ktoś powie zabawny wierszyk,młodzi skosztują procentów,rzucają kieliszki do tyłu i są życzenia.świadek kładzie na stoliku wódkę by Młodzi mogli przejść dalej. Natomiast dzieci z bibuły robią sznurek i zatrzymują samochód ,młodzi przecinają sznurek,dają cukierki i jadą dalej :)

Gość anonietk
u mnie dzisiaj było wesele sąsiadów i po prostu zajechali im drogę w poprzek samochodem :)

u mnie jak przyszly maz jechal do mnie do domu a mieszkam raczej przy glownej drodze to jakis pijaczek z rowerkiem zatarasowal mu droge :D na filmiku ze slubu przekomicznie to wygladalo ;) mnie podobaja sie bramy pomyslowe, np. udawanie jakis robot drogowych a na necie ostatnio natknelam sie na brame antyterrorystyczna, tez smieszna :)

Koledze na ślubie zrobili bramę kumple, którzy przebrali się za antyterrorystów właśnie, wygłądali naprawdę wiarygodnie:) Nam zrobili bramę strażacy z kurtyna wodną i płonącym snopkiem słomy, czym o mało nie zaczadzili gości w busie;) Poza tym standardowo lokalne żuliki, z kwiatkami z cmentarza w ręce, obce jakieś dzieciaki czy sąsiedzi:-D Normalnie, tarasujesz drogę i domagasz się \"biletu\" za przejazd:-D