Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma dzis imieniny

jestem dziecinna?

Polecane posty

jestem z facetem jakies pol roku. on nie ma auta. mieszka z ojcem. jego ojciec ma. mowil cos o kupnie, ale tylko tak gadal. zreszta ... wszedzie jezdzimy moim. przewaznie to ja jade PO niego i jedziemy do mnie. rano wraca autobusem do domu. wlasnie, nie jezdze do niego - nikt mi nie proponuje, zeby tam nocowac. bylam tam ostatnio, ojciec mnie milo przyjal. podejrzewam, ze nie mialby nic przeciwko, zebym tam czesciej przyjezdzala. ale mojemu facetowi tak wygodnie ... jesli bierze wolne, to jedziemy gdzies moim autem. potem mi mowi, ze mnie gdzies zabiera. jak gdzies jestesmy, placimy po polowie. bo jak jest u mnie, to korzysta z mojego. rzadko mi cos przynosi. kolega pyta dzis, czemu tam nie nocuje, mama pyta, czemu jezdzimy moim autem tylko. nie wytrzymalam. moj facet zarabia ciut wiecej ode mnie. ale ja mam do zaplacenia czynsz, rachunki, benzyne. zatankowal moje auto moze z 5 razy - jak mu zwrocilam uwage. miala jutro jechac po niego do pracy i potem do jego kolegi. napisalam ze moim autem nie pojedziemy, niech przyjedzie po mnie. wymyslilam nagle szlaban na auto. ale mam dosc. jego skapstwa. wykorzystywania. wstydzenia sie przed znajomymi. jego kumple pewnie mysla ze fajnie ma ze mna bo nawet auta nie musi miec. nie pytajcie nawet ile mamy lat. duzo. kiedys przez niego popsul mi sie samochod. naprawilam sama, ale moja mama stwierdzila ze powinien on sie tym zajac, skoro jego wina. ale on nie zareagowal. jego nie obchodza moje rzeczy. po jakiejs klotni powiedzialam zeby u mnie nie nocowal ... powiedzial ze w takim ukladzie nie bedziemy sie spotykac. bo jemu sie po prostu nie chce ruszyc dupy ... jutro pewnie uslysze jak przyjedzie, ze mu ojciec auta nie chciala dac. a wystarczy zatankowac ojcu auto, tak mysle. nie wiem, moze glupia jestem. nie myslcie, ze auto wazniejsze od faceta ale juz nie moge ... sama go tego nauczylam a teraz mam problem. nie wiem, czy takie nagle postanowienia cos zmienia ... bedzie mnie szantazowal ze sie nie bedziemy spotykac, bo on nie ma jak dojechac itd. jego niby-bieda to zaslona dymna. a ja niby skad mam brac kase? zreszta ... to nie tylko kwestia pieniedzy. on jest facetem ...

będzie ze 20 km

Gość współczuję

może i zostawię ... ale co powiecie, glupia jestem co? cholera, nie życzę żadnej kobiecie takiego podejścia faceta. nie zaslużylam sobie. on żyje dniem dzisiejszym. nie zależy mu

Gość glupia byś była gdybyś
pozwoliła mu sie dalej tak wykorzystywać. on pasożytuje na Tobie!

Gość bitsy
fakt, moze ten facet jest troche dziwny bo powinien chociaz np za tankowanie placić:o ale obawiam sie ze bedziesz szcesliwa tylko z takim juz dorobionym, albo takim który nic nie robi ale ma od rodzicow kase i auto zgaduje, jednak mam wrazenie ze pochodzisz ze sporo bogatszej rodziny niz Twoj facet.. a co do tego nocowania to chyba sztucznie chcesz z tego robic problem bo chyba zwyczajnie jakos przyjemniej jest tylko we dwoje (skoro mieszkasz sama) a nie jak w pokoju obok jest jego ojciec:o🖐️

powiedzcie mi, kobiety i mężczyźni - skąd takie podejście pasożytnicze? czy to moja wina? powiedzicie, bo sama się zastanawiam. może jego ojcu też pasuje że ja mam auto a on spokój? Boże ... przecież to mężczyźni ... gdzie przyzwoitość? tak jak napisalam przyjedzie jutro. ale powiem wam że zawsze to tak wygląda. gdy bierze wolne to musimy zawsze gdzieś jechać bo on chce pozwiedzać. to czemu jak przychodzi po 18 do domu z pracy nie przyjedzie do mnie? on się nudzi ze mną. jedyne, na czym mu zależy jeszcze to na tym, że pojedzie gdzieś dzięki mnie albo się przekima, jak mu się nie chce akurat w domu u siebie siedzieć. tak jak mówię ... 20 km. widzimy się raz na tydzień. nie ma co komentować nawet

to taki Pan Wygodnicki z niego powiedz mu ze w tym związku czujesz się jak facet bo to on powinien po ciebie przyjezdzac gdzies zabierac itd nawet gdybys miala sama za siebie płacic ale liczy sie sam fakt, ze facet tez musi pokazac ze potrafi zadbac o kobiete o jej wygodę komfort itp

a gdyby było odwrotnie 1. on by zawsze po ciebie jeździł 2. zawsze byście spali u niego 3. nic byś mu nie przynosiła 4. zatankowała byś jego auto z 5 razy 5. dorzucała byś się po 1/2 jako wyzowlona kobieta to było by OK i wszystkie by ci przyklaskiwały :O hipokryzja i to w XXI wieku :classic_cool: :D :P

wtedy mu powiedzialam, ze nie chce zeby u mnie nocowal bo po prostu przychodzil, poogladal tv i szedl spac. to ja dziekuje za takie bycie we dwoje ... powiedzialam mu, ze nie kazda jego wizyta musi sie konczyc nocowaniem u mnie. ale mu wygodnie. ja tam moge wracac od niego po nocy do siebie, nikt mnie nie zatrzymuje. on nie. nocuje po prostu. przespi sie u mnie i tyle. a ja mam dziekowac Bogu ze facet raczyl mnie odwiedzic. tak jak z tym autem - on mnie gdzies zabiera. nie chodzi o to ze jestem bogatsza - on moze nie ma nic, ale to nie znaczy ze ma zerowac na mnie. moj kumpel ma kase, jego dziewczyna tez - ale naturalne jest dla niego, ze on ja zabiera swoim autem, jesli chce jej cos pokazac. nie wiem juz ... gubie sie. niby czego sie nie robi z milosci ... a moj chyba nic nie robi :(

jesli będzie chciał się z Tobą spotkać nastepnym razem to powiedz ze czekasz na niego u siebie i jeśli nie ma swojego auta to wręcz mu rozkład jazdy pks bądź pkp. w wersji letniej - rower górski( za darmo, nic nie pali) - co to jest 20 km dla faceta ;)

a weź nie pierdol nieudaczniku ... pewnie sam masz malo kasy bo bys nie siedzial non stop na kafe. pewnie cie na dziewczyne po prostu nie byloby stac. ja place sama za siebie ... ale nie zamierzam i za faceta. kurwa co ja jestem w tym zwiazku facetem? ktos tu wyzej dobrze napisal. wkurwia mnie moja wlasna glupota. i nie bron kogos kto pasozytuje i sie nawet tego nie wstydzi. mialam wielu facetow, odrozniam kiedy ktos sie stara. stara przede wszystkim byc mezczyzna ... a nie nosic tylko przydomek mezczyzna i oczekiwac, ze kobita bedzie sie cieszyc bo portki zlapala.

kto by przyklaskiwal ... chyba blachary. wez mnie nie wk... nawet. odkad jestem z moim, brakuje mi kasy. bo moja kasa idzie na niego. proste.

mój facet to nie kandydat ani na ojca, ani na męża. tak powiedzial ... jego przyjaciel na poczatku naszego zwiazku

Gość a pogadaj z nim
jak nie dotrze, to go zostaw. nie ma innej rady jak zrobić szczerą awanturę i wszystko wygarnąć.

jego brat to tez pasozyt. w sumie obaj pasozytuja na ojcu. a mnie moj wmowil, ze u niego nie da sie w domu wysiedziec. wiec kiedy ojciec powiedzial, ze nikt ich nie odwiedza, szczeka mi opadla. bo mnie moj facet nie zaprasza. jak przyjezdza do mnie po pracy to odpala tv, pooglada dziennik i idzie pod prysznic. najwazniejszy jest on

mialam mu wygarnac ze brak mu kultury. ale zrobilo mi sie wstyd bo on to naprawde jak z kosmosu. powiedzialam tylko ze mnie nie szanuje. wtedy on zrobil awanture mi. ze np mnie zabiera gdzies. kurwa laske mi robi moze jeszcze ze innej nie ma. mam dosc wmawiania mi ze sie stara, mam dosc obietnic ze sie to zmieni

ja go na sile zmieniac nie bede, ale widze ze mowie i mowie a on nic. gdyby chcial sie zmienic sam to by to robil powoli. ale on jest taki juz z natury. nie wiem, czy jest sens sie szarpac kurwa po co kogos zmieniac. nic na sile. musi sam chciec

przepraszam klne bo jestem zla. na siebie

Gość ale dlaczego...
A dlaczego po niego jeździsz? Jeśli chce przyjechać do Ciebie to niech wsiądzie w autobus skoro nie ma auta. A jak juz przyjedzie to zorganizuj jakos miło czas. Jelsli nie cchesz by ciagle nocował, uprzedź wcześniej ze chciałabyś aby wrócił wieczorem do domu. Powiedz delikatnie ale wprost. Ale gdyby sam do Ciebie busem przyjezdzaj to tez bys chciala by wracal do domu? jesli tak to troche dziwne skoro widzicie sie raz w tygodniu to miło jest spedzic ten wieczor jak i noc razem. Masz pretensje ze nic nie przywozi? a co byś chcała zeby przywiozł? cos do jedzenia? poproś go o to, ze jak bedzie jechal niech wczesniej wstapi do sklepu. Najlepiej powiedz mu wszystko wprost.

Gość ankietka ....
Z dala od tego typu facetów ... Jak to rokuje? Gdzie Ty w nim głowę rodziny widzisz? Taki facet to dla kobiety czołga ... Co to będzie robić za chłopa.... I pchać cały ten wóz zwany domem ... A TY kolego, co to uważasz za nic dziwnego ... to widocznie jesteś podobny ,.. Książę czekający za swoją kobietą-siłaczką ... na damskim forum ... Facet ma być filarem! na czymś na czym można się oprzeć ... A nie kobieta ma sobie wypruwać flaki ... a ten pewnie jeszcze zgłosi pretensje, że mało dba o siebie itd... :O

Gość bitsy
pozwole sobie zauwazyc, ze jesli facet ma prawojazdy a nie ma samochodu to nie jest to jego wybór:o zapewne jego zwyczajnie nie stac na samochód... calkiem mozliwe ze gdyby mial za co to wyprowadzilby sie tez od ojca i wynajal chociaz malutka kawalerke dlatego jesli jego sytuacja materialna ci nie odpowiada i nie widzisz zbytnich szans na jej zmiane to go zostaw:o🖐️

on mi powtarza ze szukam ksiecia z bajki. niezle. szukam faceta z jajami. reszta przyjdzie sama. on on tymczasem zachowuje sie jak ten ksiaze. ja tu pisze na tym forum bo jestem juz zdesperowana. my jestesmy po wielu rozmowach. ze nie ma tego czy tego z jego strony. ale on nie zmienia nic. jest wygodny. widzi, ze jestem jeszcze to co ma zmieniac. mysle ze przestawie sie teraz, nie bede wozic, zawozic, goscic - zobaczymy. jak stwierdzi, ze mu brakuje sponsora, to albo sie wezmie za siebie albo ... mnie oleje. to nocowanie mi nie przeszkadza - chodzi o to ze nie zadzwoni, smsa pusci jednego na dzien ... a przyjedzie raz na tydzien, bierze prysznic i do spania. super. nudzimy sie ze soba. kurwa, zle jest ... ale zeby sie czesciej widziec - musialabym czesciej po niego pojechac. doslownie. on nie ruszy dupy

Gość ankietka ....
Facet którego o wszystkim trzeba informować .. to też nie facet .. jak to potem będzie? Też będzie musiała poinformować go, że ma sobie garnitur na ślub kupić i bukiet dla niej .. oczywiście niech mu wspomni, że do ślubu trzeba czymś dojechać ... :O Prawdziwy facet potrafi się zachować i nie ma potrzeby go o kazdym drobiazgu informować ... Jaką on może karierę zrobić? Dla mnie to nie facet! Zero przyszłości! A rozmowy nic nie pomogą... :O

on sie na jesien planuje wyprowadzic bo zacznie szukac pracy i wyprowadzi sie. odleglosc sie zwiekszy. ale czuje ze nie bedzie mnie odwiedzial, bedzie wolal wieczorem posiedziec przy kompie. a ja nie jestem weekendowa kobieta. do tej pory u swoich facetow nie patrzylam na kase. ale teraz jakos mi to przeszkadza, ze przez ten jego niby brak - bo zarabia ciut wiecej niz ja - cierpi ta nasza znajomosc. ja nie bede sponsorowac nas i czekac, az mu sie polepszy. bo dobre slowo nic nie kosztuje - tego nie zaprzeczycie. a on nic.

Gość ankietka ....
bitsy - o jakiej Ty sytuacji materialnej mówisz? Tu nie o to chodzi .. On kompletnie nie rokuje ... Mało tego nawet nie widzi tego ... I jest totalnym rzepem ... :O

..uciekaj gdzie pieprz rośnie! ..czy ty jesteś taksówką??? ..ja spotykam się z facetem, ma samochód,ale ostatnio siadło mu sprzęgło i ponad tydzień był bez- kiedy gdzieś jechaliśmy (kino,kolacja)- jechaliśmy moim autem i nie było problemu- ale jakieś jeżdżenie po niego i dowożenie na miejsce- no sorry, po to są taksówki, komunikacja miejska, żeby bez auta można było żyć! zawiozłam go raz do kolegi,do szpitala- szpital na obrzeżach, trudny dojazd, ładnie mnie poprosił- więc dlaczego nie? za paliwo mi nie oddał, ale podziękował buziakiem i śliczną filiżanką do kolekcji.. ..szanuj się dziewczyno, bo jesteś KSIEZNICZKA!!! facet ma Cie albo wozić, albo na rękach nosić;) twój samochód to nie taxi, a dom to nie hotel! szanuj swój dorobek;)

ja mu mowie a on tylko dobrze Asiu. a i tak robi swoje. w slimaczym tempie. to ja wole byc sama