Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baxca

prośba o interpretacje badan eeg

Polecane posty

Gość baxca

Witam, czy moglby mi ktos pomoc z interpretacja wynikow eeg? "W zapisie dominuje regularna czynność fal alfa 10-11 o amplitudzie 10-18uV reagująca na otwartość oczu. W czasie Hw kilkakrotnie, w odprowadzeniach centralnych , czesciej po stronie prawej pojawiaja sie grupy fal ostrych. Sporadycznie obserwuje sie krotkie, uogolnione wyladowania fal ostrych. W odprowadzeniach poprzecznych grupy fal ostrych przewazaja w odprowadzeniach czolowo-skroniowych, gdzie pojawiaja sie serie 5-6c's. Fs: b.zm. Wniosek: zapis o niedużych zmianach patologicznych przewazajacych w okolicy czołowo-centralnej i o niewielkich zmianach napadowych uogolnionych. PROSZE O POMOC Pozdrawiam

Gość baxca
padaczka? nigdy nie miałam zadnego ataku ... badanie zlecil mi psychiatra po kilku napadach niekontrolowanej zlosci! ech...

Gość baxca
do lekarza jestem zapisana na srode - dzis odebralam wyniki i umieram z niepokoju

Gość baxca
W zapisie dominuje regularna czynność fal alfa 10-11 o amplitudzie 10-180uV pomylilam sie! powinno byc 180 a nie 18 ech... no mam nadzieje ze na tabletkach sie skonczy