Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna .....

Odwolanie ... studia ...

Polecane posty

Gość taka jedna .....

Nie dostałam się na studia i chce sie odwolac ... normalnie bym tego nie zrobila ale wkurzylo mnie postepowaie uczelni, a raczej zlamanie przez nia prawa o szkolnictwie wyzszym : brak jawnosci wynikow (do tej pory nie wiem na ktorym mijscu bylam na listach, ktorych nawet nie wywieszono), poza tym dostalam list o nie przyjeciu (mam czas 14 dni na odwolanie) ... dzwonilam do KOMISJI REKRUTACYJNEJ i nic, zadzwonilam do dziekanatu ... Pani powiedziala, ze maja urlop do wrzesnia ;/ Kurw ... to jak zlozyc to odwolanie ??? Przeciez bezie za pozno ;/ Czy mozna wysłać list polecony do INSTYTUCJI ZA POTWIERDZENIEM ODBIORU ? Czy to dotyczy tylko osob fizycznych ? Boje sie wyslac zwykly list bo moze zaginac, a tak to mialabym potwierdzenie ze dotarl ;/ Macie jakieś wzory odwołań ? Znalazlam kilka w necie, ale chcialabym jeszcze zobaczyc pare przykladow by polaczyc je w calosc :)

Gość taka jedna .....
O zesz ... ale dzial wybralam :(

Gość a co ma do tego
płodność? :)

Gość hahahahahaha
gratuluję doboru tematu do odpowiedniego forum... naprawdę nie dziwię się, że Cię nie przyjęli jak powiązujesz studia z antykoncepcją :D odwołać można isę jedynie jak masz dowód na to, że złamali któryś punkt regulaminu podczas rekrutacji