Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma dola

kto ma dola to ja zapraszam na karpatke. wirtualnie ale zapewniam ze pycha

Polecane posty

Gość kto ma dola

mniam mniam sama mam dola. zrobilam sobie ciasto i jakos nie mysle, czemu mi zle. przynajmniej na chwile

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uwielbiam karpatke...

Gość lato w pelni
ja nie zjem karpatki od kogos kto ma dola :p masz byc szczesliwa i koniec, wtedy sie poczestuję :)

Gość kto ma dola
ojej, tiramisu. pycha

Gość kto ma dola
"ja nie zjem karpatki od kogos kto ma dola masz byc szczesliwa i koniec, wtedy sie poczestuję" pracuje nad swoim szczesciem. pozdrowienia :)

Gość kto ma dola
jest Wloszką ta tesciowa to nie przejadlo jej się ? jak ci zostanie to dawaj to tiramisu do Polandii :)

Jest Wloszka. Nie przejadlo sie jej bo az tak czesto nie jemy slodyczy. Deesery w stylu tiramisu czy zuppa inglese sa robione glownie na jakies okazje. Boze, co mnie strzelilo by zapraszac ja na obiad z deserem? Jak zostanie troche to wam podesle poczta priorytowa:))

też mam doła. i chętnie bym się pocieszyła karpatką... ale po wczorajeszej libacji... cokolwiek zjem, to rzygam :O niedobrze mi, pomocy... nawet jak się wody napiję, to zbiera mi się na... a wypiłam kilka piwek, nieodpowiedni dzień sobie wybrałam :( co ja mam teraz zrobić :O

Gość kto ma dola
wyslij szybko bo tiramisu nie moze dlugo stac. mniam mniam :)

A ja mogę poczęstować pyszną szarlotką - upiekłam 2 blachy... w domu idzie jak woda..

czysta dzięki, nie zauważyłam :D próbowałam już, ale... cokolwiek się napiję lub zjem, to do kibla... :O chyab jakieś zatrucie, ale żeby wodą rzygać? ludzie helołłłł :O

przedwczoraj - Ty sobie dziś szampana na odtrutkę wypij - przejdzie na 100%. Ja kiedyś tak miałam jak Ty i nie po piwkach, nie mogłam nic jeść i pić bo miałam zwroty, szampan mi pomógł.

Gość margaretkaa9
Mam doła moj facet były przyleciał na urlop z anglii dzis będzie zabawiał sie z inną mam doła okropnego dzis miałam wyskoczyc sie odstresowac do clubu ale oczywiscie moja przyjaciółeczka odmowiał wiedzą w jakim jestem stanie ...jest mi zle...rozniesie mnie dzis chyba..a karpatki chętnie..