Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

like_

nachodzą Was czasem myśli samobójcze..? jak je przegonić...?

Polecane posty

Gość bosanoga
Pani Psycholog naprawdę jesteś przyszłą psycholożką?

Gość bosanoga
like kochana też mam wakacje, też nic pożytecznego nie robie, też nie chciało mi się żyć, nie widziałam sensu... do dziś. Siedzę jak na szpilkach, cały czas płacze, modle się o niego i o to żeby nie zadzwonił telefon. a Ty popatrz, jesteś panią własnego zycia, nikt go nie zmieni tylko Ty. Możesz zrobić z nim co tylko zechcesz, wystarczy chcieć i mieć odwagę. A odwaga rzecz nabyta, można ja wypracować. Więc za przeproszeniem rusz dupsko bo masz dla kogo zyć. Dla siebie. Rozpieszczaj się ile wlezie. Korzystaj z tego że masz wolne bo za pare lat już go nie będzie. Doceniaj to co masz, tak łatwo to stracić. Na prawdę, wystarczy sekunda i całe zycie staje do góry nogami.

Gość PrzyszłaPaniPsycholog
Dokładnie:):)Za rok obrona mgr:)

Gość bosanoga
a jestes taką z powołaniem? czy wybrałas te studia bo inni też szli? chociaż gdyby to drugie to pewnie nie dotrwała byc do mgr. co chcesz robić jak już będziesz mieć magiczne trzy literki przed nazwiskiem?

Bosanoga ja to widzę,że też się nadajesz:)Na moje oko też pomógłbyś ludziom.Pozdrawiam

Gość bosanoga
hehe, dzięki ale nie skorzystam, dość mam swoich problemów;)

Z własnego wyboru:)I like it,ale trzeba naprawdę to lubić i mieć silny charakter,cierpliwość żeby wytrzymać a przede wszystkim chęć pomocy.A co potem?Chciałabym by była to praca we własnej poradni,lub coś w tym stylu.Zaczęłam dopiero się nad tym zastanawiać.

Gość bosanoga
i tego Ci życzę Przyszła Psycholożko;) Mam nadzieję że choć troszke przekonałyśmy like swoimi wywodami.

Ach...Każdy ma jakieś,tego już się zmienić nie da.Ale uwierz mi można oddzielić to od siebie i komuś pomóc,gorzej właśnie jak to tak przenika.Ale u mnie nie przenika,mam też taki charakter,który pozwala się twardo trzymać(przynajmniej na razie)

Dzięki:)A co do "like" mam nadzieję,że się "podniesie":)pozdrawiam

Gość bosanoga
Nie ma za co;) Like nie wpędzaj sie w tzw doły, słuchaj jakiejś szybkiej, wesołej muzyki, oglądaj komedie, czytaj ksiązki z jajem. Wstawaj rano i mów sobie "dzień dobry, miło Cię widzieć" do lustra. Nie otaczaj się tym co złe, smutne.

Nie wiem,jak je przegonić,sama mam taki problem.Gdybym wiedziala i była pewna,że mnie nikt nie uratuje-pewnie juz by mnie nie było.Boję się tylko tego upokorzenia,że się może nie udać i gadania najbliższych\"dlaczego\".

Gość echhhhhhhhh echhhhhhh
Mnie nachodza,ostatnio niestety zrobilam cos w tym kierunku...;/;/

Gość bosanoga
no to sie jeszcze raz powtórzę: "poj**ało was k**wa do reszty? popie**oliło? mój ojciec własnie walczy o życie a wam sie k**wa umierać zachciało! to wieszać się sk**wysyny tylko pamiętajcie ze komuś mogą się wam przydać wasze narządy! ile jest ludzi którzy pragną za wszelką cene zyc a zżerają ich raki i inne? ile jest takich dzieci? ile jest ludzi bez rąk bez nóg brzydkich głupich powykręcanych na dziesiątą stronę? ile? i ŻYJĄ!!! ŻYJĄ MIMO WSZYSTKO! A wam sie zyc nie chce bo co? bo jesteście chorzy? nie ma już dla was szans? nawet tacy ludzie oddali by wszystko byle tylko żyć! K**wa depresje macie? Wiecie ile jest metod zeby z niej wyjśc albo ją podleczyć i żyć normalnie? trzeba tylko CHCIEC! " zapewnieam was ze chciala bym się z wami zamienić na problemy. Jeżeli On... to mnie już tutaj nie ma😭

Gość aaaaaaaaaaaaaaaab
czemu siedzisz na kafe a nie z nim, bosanoga?

Gość bosanoga
siedzę tu żeby czyms się zając jest już za późno żeby do niego jechać, mam nadzieję że jutro zdąrzę

Gość unhappy......
goodbye :(