Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka905

moje rzęsy..!!

Polecane posty

Gość majeczka905

Prawie wszystkie rzesy mi powypadaly...!!zostalo mi ich doslownie kilka...!! prosze pomozcie mi co ma zrobic, zeby mi odrosly!!??

Coś ty z nmi robiła? , tarłaś oczy? czy co? przecież żadnej kobiecie nie wypadaja bez jakiegos powodu? ani hormony , ani mikroelementy , ani witaminy nic do opisu nie pasuje;/

Gość majeczka905
od malowania... ma dopiero 18 lat i nie ma pojęcia co bedzie za jakis czas, jak nie bede maial juz ani jednej rzesy. MUSZE MALOWAC RZESY BO WTEDY JAKOS WYGLąDAM I NIE MA MOWY ZEBYM GDZIES WYSZLA BEZ MAKIJAZU OCZU...

Gość erekuk
teraz juz nie masz co malowac

uuuu ... to wybieraj miedzy swoimi rzęsami a doklejanymi i nylony... takie jak mają te słynne modelki itp jedynie to Ci zostanie niestety;/

Gość heeeeeeee
moze masz raka

Gość ehhhhh
kup oleejek rycynowy w aptece i smaruj na noc po dwoch miesiacach sa efekty rzesy sa cziemniejsze wiec dasz sobie spokoj z tuszami i zdrowsze ale czy odrosna to nie wiem, a jaak nie chcesz wygladac jak porazka zyciow :P to kup pojedyncze rzesy i przyklejej wygladaja jak prawdziwe:)

Eeee niemożliwe. Ja maluję rzęsy już ładnych kilka lat prawie codziennie, różnymi tuszami i naprawdę mocno, a rzęsy mi nie powypadały. Wypadają tylko pojedyńcze przy demakijażu, więc nie chce mi się wierzyć, że powypadały Ci od malowania.

Gość ehhhhh
a moze przesadzasz autorko z wizytami w solarium?? od tego sie ostro wypalaja i wypadaja rzesy...

Gość Kate20
Mam to samo nie wiem od czego,ale mi prawie wszystkie wypadly albo sie polamaly a z natury mam krotkie rzadkie i dosc slabe takze chyba tylko stzuczne zostaja bo tuszu zadnego nei mozna dobrac a zreszta anwet juz nei amm co malowac:/