Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boisiebardzo. ona

czy nie uprawiajac seksu mozna zajsc w ciaze??????

Polecane posty

Gość boisiebardzo. ona

wiem ze zaraz pewnie ktos zarzuci mi ze jestem nic nie wiedzącą maolatą ktora nie powinna wogole miec do czynienia z TYMI sprawami. ale..;/ mam 17 lat, ostatnio piescilam sie ze swoim chlopakiem.. ale nie uprawialismy seksu.. w pewnym momencie on mial wyttrysk, czy mozliwe jest ze 'jakos' zaszlam w ciaze...????????????? prosze.. potraktujcie moj problem powaznie. to dla mnie ciezka, choc pewnie niektorym wydaje sie smieszna sparwa :((

Gość boisiebardzo. ona
proszę o jakąkolwiek odpowiedz..

Gość XAXAXAX
w jakiej okolicy Twojego ciała miał wytrysk?

nie boj sie az tak bardzo. jesli piesciliscie sie przez ubranie to marna szansa ze sperma dostala sie do pochwy(pewnie zreszta szybko sie umylas). czy zauwazylas sperme na udach np., czy w innych intymnychokolicach?jesli nie, to nie ma szansy na ciaze:)

Gość boisiebardzo. ona
wlasnie problem w tym ze bylam rozebrana :(( wiem ze moze troche przesadzam ale poprostu sie boje.. niewiem czy to sie TAM dostalo ale czulam jak on mial ten wytrysk a w tym momencie jakos o tym za bardzo nie myslalam ;/

Gość boisiebardzo. ona
hejjj :(

hmmm...no wszystko zalezy od tego czy np. poczulas sperme miedzy udami,wtedy jeszt szansa ze dostala sie do pochwy. najlepiej za jakis tydzie zrobic rano test albo isc do g i problem z glowy

Gość boisiebardzo. ona
boze.. jak sobie pomysle ze mogłabym byc w ciazy to dosłownie.. nie widze ZADNEGO WYJSCIA:(((((((((((((((((((((((

Gość boisiebardzo. ona
;(:(:(:(

Gość boisiebardzo. ona
prosze jeszcze o jakies odpowiedzi.. mzoe ktos ma podobne doswiadczenie..?;/

Gość stary praktyk co wie co i jak
panikara jesteś i tyle :P nie dość że kobieta może zajść w ciąże tlyko 2 dni w miesiącu to jeszcze na dodatek te plemniki muszą być w pochwie i to najlepiej w dużej ilości bo te kilka plemników na krzyż co by się znalazło to za mało. Nie panikuj bo nie ma się co martwić. Przez taką panikę okres sie opóźnia i jest jeszcze większa panika - naprawdę to nie ma sensu. Naprawdę zrobić dziecko nei jest tak łatwo jak myślisz. Ale w sumie pokazujesz dziwną sytuację - bo jeżeli 17-latka jest w ciąży to w normalnym kraju taką ciąże się przerywa, ale w naszym kochanym katolandzie taka biedaczka musi urodzić i być opluwana przez wszystkich że się "puściła". Trza to zmienić :/

Gość żyjemy w ciemnogrodzie

Gość bedziesz miala
bachora !!!!

Gość boisiebardzo. ona
jakie dwa dni w miesiacu??????????????????? matkoZ:(:(:(

Gość Matce Boskiej się udało

Gość ktoś ważny
Witam ZSK - no no - widzę,że zaraziłem was moim gustem ...

Gość jbmakalsdfkas
@boisiebardzo. ona boze.. jak sobie pomysle ze mogłabym byc w ciazy to dosłownie.. nie widze ZADNEGO WYJSCIA Rzeczywiście głupio by było. Miałabyś dzidziusia, a nawet porządnie nie poruchałaś. To tak jak zjeść smaczne ciastko, ale nie poczuć jego smaku :D

Gość boisiebardzo. ona
??

Gość boisiebardzo. ona
jak mozecie tak pisac????? przeciez nie chodzi mi o to;( zapytalam poprostu grzecznie bo boje sie.. a tu :(

Gość nie bój sie

Gość sQn
ja pie*rdole ty jestes jeszce wiekszą panikarą niz moja panienka :D normalnie szok

Gość nie bój sie
wiesz ja też dużo razy byłam w takiej sytuacji jak ty i też sie bałam nawet bardzo bo nie miałam okresu przez 6 msc więc możesz s wyobrazić jak ja się strasznie bałam ale okazało sie że go nie miałam bo sie bardzo intensywnie odchudzałam więc głowa do góry;)

co prawda nie jest o takie łatwe ale jest mozliwe większość plemników ginie w drodze do jajeczka, zostają te najsilniejsze. środowisko kobiece nie jest zbyt przyjazne tym małym skubańcom, ale ale jeśli sperma miała styk z Twoim śluzem, łechatczką itepe to szansa jest na ciążę, niewielka ale jest poza tym wszystko zależy jaki to był dzień cyklu to raz, poza tym plemniki te najsilniejsze mogą żyć w ciele kobiety kilka dni. Wiem o tym bo sama przerabiałam kiedyś podobny problem i poszłam do ginekologa, jednakże w moim przypadku postinor okazał się niezbędny. U Ciebie na tabletki \"po\" dla świętego spokoju już chyba za późno bo to się bierze najpóźniej 72 godz po incydencie. Uspokój się i zastanów czy faktycznie plemniki mogły mieć styczność ze śluzem, jeśli tak albo udaj się do lekarza albo kup test ciążowy

Gość nie bój sie
a on był goły czy w slipkach?:)

Gość boisiebardzo. ona
dzieki za pomoc.. on byl w majtkach..ale i tak;// wiem ze jestem panikarą, ale nie dziwcie mi sie;|

Gość stary praktyk co wie co i jak
dziewczyno co ty miałaś z biologii że nie znasz takich podstaw? kobieta jest w stanie zajść w ciąże jedynie dwa dni w miesiącu. Nigdy nie słyszałaś o dniach płodnych i bezpłodnych? O tym że plemnik moze zyć w pochwie u kobiety do tygodnia? Jeśli było mało plemników to wszystkie zginely raczej po paru godzinach - do tego dochodzi że ciężko ucelować w te dwa dni. Czyli w tym kraju przyadałaby się edukacja seksualna - czyli jak robić dzieci aby ich nie robić...

Gość coś jest nie w porządku
@boisiebardzo. ona jak mozecie tak pisac????? przeciez nie chodzi mi o to;( zapytalam poprostu grzecznie bo boje sie.. a tu Jak można tak pisać? Normalnie. Bo mnie to raczej na wypadek na budowie przy cyklinowaniu podłogi nie wygląda: spotkałaś sie ze swoim chlopakiem, stymulowałaś go i miał wytrysk. To mi nie wygląda na wypadek, tylko na celowe działanie. Skoro to było celowe- to licz sie z konsekwencjami. Ludzie tym sie różnią od małpy, że potrafią myśleć, przewidywać, wyciągać wnioski. Zabieracie sie za seks- to liczcie sie z tym, że będziecie mieli dzidziusia. A nie jęczysz po wszystkim po forach. Seks jest dla dorosłych, więc zachowuj sie jak dorosła. Chcesz mieć pewność, że nie jesteś w ciąży? Idź do lekarza. Nawet jakby twój koleś siknął na ciebie i pobił przy tym rekord w odległości wytrysku, to nikt na kafe.pl nie potwierdziłby ci tego w 100%, że nie jesteś w ciąży.

Gość nie bój sie
do boje sie bardzo:) wiesz nie masz sie czego badz skoro tak:) głowka do góry!:) wiesz ja sie tobie wcale nie dziwie ze sie boisz bo ja tez sie czasem tak bardzo boje:)

Gość boisiebardzo. ona
:(