Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszekmm

pytanie do Pań bywajacych na solaruim

Polecane posty

Gość kwiatuszekmm

mam dośc jasna karnacje a dzisiaj rano pierwszy raz byłam na solaruim. zaproponowala mi tam babka 4 min na stojacym tak na pierwszy raz. w sumie na razie jakichkolwiek efektow nie widze oprocz rumiencow na policzkach. czy wedlug Was moglabym isc jutro wieczorem znowu? i na ile minut tym razem?

Gość desiree9
tez mam jasna karnacje. Mozesz isc na 4 minuty ale nie na dluzej. A potem idz za tydzien

pamietaj jeszcze jak bedziesz wracala po solarium to zeby nie wystawiac sie na slonce, czasem wystarczy tylko droga powrotna do domu, ja tak mialam, ze wracalam z solarki w bluzce z nieduzym dekoltem i opalilam ten dekolt, problem byl w tym, ze suknia slubna miala dekolt wiekszy, wiec niezle musialam kombinowac, zeby nie bylo tego widac :)

Gość dejzi69
nie ma mowy.mozna chodzic co 2 dni,ale tak na serio to lekarze mowia inaczej,ale np.jak bylas dzis ,to mozesz isc dopiero we wtorekk najlepiej.i tez na 4 min.,a nie na wiecej.

Nie chodź na solarkę dzien po dniu, zwłaszcza jeżeli normalnie się nie opalasz, bo sobie tylko zaszkodzisz. Zrób sobie przynajmniej 4 dni przerwy. Jeżeli już musisz być opalona, to rób to z głową. Powodzenia:)

tez nie jestes doswiadczona jesli chodzi o solarium a przed slubem chcialam isc kilka razy. Tylko zupelnie nie wiem czy powinnam sie czyms wczesniej posmarowac tak jak przed wyjsciem na plaze czy w lozkach zamontowane sa filtry i juz nie trzeba?

najlepiej jak pójdziesz na solarium poproś panie które wszystko tam obsługują żeby Ci sprzedały środek do opalania, solaria nie mają filtrów, a zwykły krem z filtrem nie zawsze jest skuteczny, najlepsze są te specjalnie przeznaczone do solariów

Gość dejzi69
kwiatuszekmm akurat pani l nie jest opalona i sie na tym nie zna.mozesz soie tez kupic tabletki ktore przyspieszaja opalanie i chronia skore takze w solarium. i krem zakup w solarium niech ci doradza.a tak w ogole to mozesz o tym poczytac tutaj.powodzenia.ladnej opalenizny zycze,ja tez niedlugo ide z narzecz.na solar,ale my regularnie chodzimy,bo nie lubimy bladosci. http://wizaz.pl/beata_solarium_opalanie.php

Gość dejzi69
dobre sa tez tabletki inneov na slonce.warte swojej ceny.

Gość upupupu upupupu upupupu u
z tymi tabletkami to uwazaj, byl przypadek,ze laska niezle sie poparzyla po nich

Gość ruda marchewa
posiadam 2 studia z solarium. polecam ci abys zaczela zazywac betakroten np preparat solar vita lub tańszy capivit sun system, jezeli masz 1 fototyp skóry poczatkowo idz na 5 minut i tak co 2 dzien zwiekszajac czas o minute. jezeli juz uzyskasz wymarzony kolor wystarczy raz w tygodniu na utrwalenie. popros w swoim solarium o aktywator do buzi i do ciała - unikniesz poparzen i łatwiej uzyskasz czekoladowy odcien - polecam kosmetyki formy solelo. pozdrawiam

Z tymi przyspieszaczami opalanie to ja bym była ostrożna. Kiedyś, po użzyciu tego, spiekłam się na czerwono - po 6 minutach, a już tych soleo unikam, bo mam wrażenie, że babkom wypłacają jakieś prowizje od wciskanie tego klientom a to wydaje mi się podejrzane:-P