Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiąaca sie

Mój brat zmienił zachowanie i martwi mnie to.......

Polecane posty

Gość martwiąaca sie

ma 33 lata... nie ma zony, dzieci, nigdy nawet nie byl w powaznym zwiazku, a przynajmniej mnie nic o tym nie wiadomo... zawsze odkad pamietam powtarza, ze zony miec nie bedzie, bo niepotrzebne mu problemy i wydawanie kasy na takie atrakcje:o od jakis 2 lat spotyka sie z pewna agentka... wiem, ze z tego nic nie bedzie powaznego, zreszta sam mowi ze to TYLKO przyjaciolka:o ale co mnie szokuje: od jakeigos czasu goli sobie wlosy pod pachami (co mnie zdraznilo, chcial nawet mojego depilatora pozyczac..:o), zmienil garderobe- teraz wszystkie T-shirty sa obcisle, spodnie tez lepiej lezace, jakies buciki w szpic... zachodze wlasnie do lazienki, z ktorej wyszedl po wzieciu prysznica, a na pralce lezy moja okragla szczotka, ktorej nie uzywalam!! wiec do czego byla mu potrzebna?:o ogolnie to sterczy przed lustrem wiecej niz ja i do wyjscia szykuje sie ze 2 godz, prezbierajac sie co chwila jak panienka i za kazdym razem pytajac 'czy tak moze byc'.... nie wiem co sie z nim dzieje, ale jakos to chooooojowo wyglada w moich oczach............

Pojebana jestes . W Twoim mniemaniu , facet ktory o siebie dba, i nie ma ochoty na staly zwiazek to odrazu gej ? Lecz sie..

Gość durnowata dziołcha
a nawet jesli to wara ci od tego, to jego zycie

Gość martwiąaca sie
wcale nie mowie ze gej i kirva bez przesadyzmu !!!!!!!!!! rozumiem gdyby od zawsze byl taki picus glancus! po prostu teraz mnie to dziwi, ot wszytsko

Gość młoda zawsze zdziwioona
:D

Gość quelle11
moze polubil chlopcow

Gość całkowicie czarny kot
martwisz się, że Twój bart się zaczął częściej myć? no to rzeczywiście... dziwne :-)

Gość martwiąaca sie
myje sie z takim samym natezeniem :P chodzi mi o fakt w jaki sposob to wszystko eksponuje :o

Gość nie pamietam ale bylam rok
no i co z tego ze to jest zastanawiajace ? skoro wczesniej sie tak nie zachowywal to znaczy ze to musi byc dziwne/zastanawiajace/wkurzajace/etc. najlepiej sie nie zaglebiaj w to za bardzo, niech zyje swoim zyciem-widocznie takie mu teraz spasowalo ;)

Gość CHYBA JEST GOTOWY
przyznac sie ze jednak jest gejem przejdz sie za nim i sie dowiesz

Gość martwiąaca sie
nie mam zamiaru nigdzie chodzic... jesli jest to niech sobie bedzie