Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhsmutnadziś

dółłłłłłłłłłll.......

Polecane posty

a ja jestem sama w domu mąż pojechał na piwko i dal mi do zrozumienia ze woli jechać sam, miałam gdzieś wyjść z koleżanka ale mnie olała i siedzę w domku sama, no prawie bo jestem u rodziców na wakacjach z mężem jutro jadę do domu

Gość kuzwa mi tez sie skonczyl
imprezka na całego!!!;) Ja troche rozkręce jeszcze sąsiadów! Sama mieszkam ,wiec slucham głosnooo muzyczki;);)

Gość Ehhsmutnadziś
Selina i tak bywa,kurza twarz gdzie się podziali dorjzali mężczyźni? nom ja jedynie moge posluchac oddechu mego chlopa i padajacego deszczu,noi teraz karetki

a ja tesknie do swojego faceta buuuuuuuuuuuuuu.... Oszaleje w domu!! I na pocieche powiem Wam,ze On mieszka doslownie przez ulice.....jeju jeju... Zestaw juz przyszedl ! będe szamać! I palic mi sie tez chce znowu ,ide na balkon :)

nie no dla mnie to żadne zmartwienie ze sam pojechał, wczoraj mi to zakomunikował ze chce dziś gdzieś wyjść, wczoraj zaprosił mnie na kolacje przy świecach a dziś sam poszedł z kolegami a ja byłam umówiona z koleżankami ale jedna napisała esa ze nie da rady a druga mnie totalnie olała, miała oddzwonić ale nie dala nic znać i pewnie już nie da, trochę to chamskie no ale cóż, w sumie na mojego ślubnego zła nie jestem to nie jego wina ze koleżanka tak postąpiła, w planach był osobny wieczór on z kolegami ja z koleżankami tylko faceci to jakoś bardziej potrafią sie zgrać a babki no widać nie, a szkoda, gdybym wiedziała ze mnie oleje ta koleżanką to bym poszła z moim albo jakoś inaczej wszystko zaplanowała ale skąd miałam wiedzieć

Selina niooo troche nie ladnie postąpiła ta Twoja kolezanka... A moze sama do niej napisz hmm?;) po co masz siedziec w domku?:)

No to chyba dziewczynki spac juz poszły??:)

za przeproszeniem "dojrzali męzczyźni" ?? Nie ma takich. Facet z definicji jest niedojrzały do mniej więcej osiemdziesiątki.

Gość judyta78
i tak mam najgorzej, bedac w zwiazku kocham innego faceta ;-(

judyta...uuuuuu . Wiec dlaczego jestes z tym którego nie kochasz hmm?

Gość judyta78
bo myslalam,ze w ciagu prawie 2 lat zdazylam sie odkochac z tej pierwszej milosci i ze jestem gotowa na nowy zwiazek....moj obecny chlopak jest cudownym czlowiekiem, ale do mnie wracaja wspomnienia, pewnie idealizuje tego "pierwszego"(juz minely 3 lata odkad go nie widzialam,wiec moze byc zupelnie innym czlowiekiem).

no tak ona ale co moge poradzic, wiec siedze w domu i czekam na tel od meza bo musz epo niego jechac bo nie wziol samochodu a chce mi sie strasznie spaaac

Gość Ehhsmutnadziś
troche mnie nie bylo,chlop siedzial na necie.Teraz jestem i nadrabiam.