Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

***********FACET, KTÓRY PLANUJE SLUB*******

Polecane posty

w listopadzie w przyszlym roku bierzemy z kochanym slub. Niedawno oboje skonczylismy studia, zawsze chcielismy sami wyprawic wesele, bez pomocy rodzicow. Ja szukam od 2 miesiecy pracy, staram się, chce zarobic dla nas pieniądze, a moj Kochany ciagle uważa że nie wie co robic. Pracy nie szuka, bo chce isc w pazdzierniku na szkolenie wojskowe, po ktorym i tak nie ma zagwarantowanej pracy ;/ Ciągle obiecuje, że zacznie szukac pracy ale nie dotrzymuje slowa i nic w tym kierunku nie robi, co najwyzej wysle jedno CV jak mu marudze :( Cos czuje że wszystkie nasze plany się posypią :(

Gość jak zwykle to kobieta doszukuj
e się dziury w całym :o

dlaczego doszukuje się dziury w całym??? ielismy plany, chcielismy jakos sobie ulozyc zycie, nie chcemy brac od rodzicow pieniędzy na wesele, a ja sama nie dam rady tyle uzbierac

Gość polecam mondziaka
Po co miałby teraz szukać roboty, jak zaraz idzie do woja? Przecież nikt go nie przyjmie, tylko by ludziom d... zawracał. Jak po woju nie będzie szukał pracy - to wtedy będzue problem.

Gość Ehhsmutnadziś
nie rpzejmuj sie,ciesz sie ze sie pobieracie z milosci.Ja usłyszalam od swojego ostatnio ze zlweka z oswiadczynami bo czeka az dostane prace,choc nie mma to chwile i brak pracy nie bedzie wieczny.myslalam ze oswiadcza sie z milosci,bo facet czuje ze to ta jedyna. :( ja tego nie czuje tego przez to,mam ochote odejsc

Gość jak zwykle to kobieta doszukuj
no właśnie, byłem w tej samej sytuacji te "parę" lat temu

Ehhsmutnadziś, szkoda ze tak do tego podchodzi, ale mam nadzijeę, ze bedzie dobrze.. u nas to kwestia tego, że nic nie mamy, mieszkamy z rodzicami, bo nie stac nas na nic wlasnego, dlatego im szybciej zaczniemy pracowac, tym lepiej, będzie mozna jakos myslec o przyszlosci, a tak to moge sobie tylko marzyc, a bez kasy to nic nie zrobimy

dlatego czuje się trochę oszukana, razem rozmawialismy o naszych planach, a teraz boje sie ze on w ogole nie bedzie szukal pracy, kiedys pwiedzial nawet ze on sie nie nadaje do pracy i ja bede na niego zarabiala. Nie wiem czy tobyl zart, czy nie, ale mam ciagle wrazenie ze sie moga od pracy :(

Gość Ehhsmutnadziś
cymbałka,mailam podbnie z eksem i jak ten tekst uslyszaałam poprostu nie wiedzialam czy mam smiac czy plakac.zastanawiam sie na odejsciem od niego niech dojrzeje najpierw,bo wczesniej rodzinei rozpowiadal ze za rok we wrzesniu chemy sie pobrac,a potem za jakis czas ulsyszlam takie cos,odechcialo mi sie wszystkiego :(

Ehhsmutnadziś, fakt, troche to dziwne, ze oswiadczyny uzaleznia od tego, czy masz prace.. Ale moze podchodzi do tego w ten sposob, ze chce byscie byli niezalezni finansowo?

Gość Ehhsmutnadziś
cymbalka pewnie tak,ale mnie to marna wymowka i tyle.nie chce juz oswiadczyn,powiedzialam mu to:O

moze masz racje.. tym bardziej, ze z tego, co piszesz, to chyba nie jestes z nim szczesliwa, przynajmniej ja to tak odbieram.

Gość Ehhsmutnadziś
jestem szczesliwa,ale po tym co usłyszałam to szczescie sie ultonilo bo mnie zawiodl,a myslałam ze dojrzały człowiek :(

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Gość Ehhsmutnadziś
a no widziały,ale nie myślały żetaki się okaże.Cymbalka trzymam kciuki za ciebie,za wasz związek.Obyscie problem pracy wspolnie rozwiązali. :*