Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21latek Przemek

Dziewczyna ma zachamowania i seks nie wyglada tak jak chce.

Polecane posty

Gość 21latek Przemek

Spotykamy sie od 4 miesięcy niby wszustko dobrze tylko ze ona w seksie ma zachamowania. denerwuje mnie to. prosila zebym poczekal i ze ona sie musi nastawic. nie jest przygotowana ale jej zalezy na mnie. Od miesiaca juz czekam ale nic sie nie zmienilo. Ona nie chce zebym wkladal jej w dupe. Ja chce to zrobic bo to mnie podnieca, mowilem jej o tym a ona ma jakies opory. Czy pasujemy w takim razie do siebie?

Gość Leśny
marna prowokacja...... bo nie wierzę i nie chce wierzyć że na tym świecie są takie przypadki...... ;(

Gość ...23...
Puknij się w łeb bęcwale

w wieku 21 lat to nie jesteś facetem tylko dzieckiem i tak tez rozumujesz to nie dziwie sie ze ma ona hamulce w tych sprawach, sex nie jest dla dzieci

Gość selina a skąd Ty tak dużo
wiesz... owszem 21-dziecko A.L.E

Gość 21latek Przemek
Ona jednak chce byc ze mna i to okazuje. moze brak jej zdecydowania i sie obawia. ja powinienem byc stanowczy. jestem starszy i powinienem ja nauczyc i pokierowac. Kobiety nie wiedza czego chca, tak mowi mi moj ojciec. mysle ze powinnienem przy najblizszej okazji w lozku poprostu wsadzic jej w pupe. bez zapwowiedzi, jak sie przekona ze to nie takie straszne w przyszlpsci nie bedzie miala oprorow. w koncu facet powinien dominowac.

Ty chyba jeszcze nie zszedłeś z drzewa , no chyba ,że cię ktoś zepchnął i wtedy to wszystko tłumaczy

Gość bloomie
jak jej na siłę włożysz do pupy to to będzie to samo co gwałt. na dodatek możesz jej odbyt uszkodzić. głąb jesteś , lepiej poczytaj o seksie analnym i o tym że 50% lubi a 50% nie. prymitywny z ciebie gówniarz i tyle