Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laskahh

MOJE NAJSEKSOWNIEJSZE I NAJPIEKNIEJSZE WLOSY-ZDJECIE

Polecane posty

Gość laskahh

elo, moim najwiekszym atutem są włoski-śliczne i kręcone;) faceci je uwielbiajom, a ja mam dzieki nim superowe powodzenie;) hehe http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/60f7fe859e3429e4.html ja mam naturalnie krencone, ale jak chcecie podobne (chociaz az takie fajnie nie beda) to waleczki,lakier i kazdy jest wasz;) hehe

Gość bardzo ladne wloski...moje nie
stety nudne i proste:( zazdroszcze

Gość sszczera
ohydneeeeeeeeeeeeee

Gość mojakumpela...
...ma ladniejsze :-] tez naturalnie krecone, dlugie, blond. wyglada jak aniolek. a ty jakas za bardzo "pierzasta" jestes. sorry :P

Gość a to sprężynki
są jeszcze modne?:classic_cool:🖐️

Gość laskahh
no sorry,ale mam geste wloski nie rzadne pierzaste;/ chyba pojebana jestes,pierzaste to by byly jakbym rozczesala,wkej swoje cfaniaro

Gość a to sprężynki
a tak poza tym czy wlosy moga być seksowne? hahaha!

Gość gthrfjd
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAAAHAJAAJAJAJJAAJAJHAHAHAHA TO mnir roz .j.e.b.a.ł.a.s :-) hahaahaahahah masakra kobieto wstyd sie pokkazywac jak bym miała taka szope to bym sie pocieła i z chaty nie wyłaziła przed zmrokiem;-)

Gość laskahh
niestety w polsce 90% lasek ma prote mysie wlosy i z zazdrosci nazywacie moje krecone i geste szopa;/ żałosne

Gość ponawiacz.............
jakbym mialą takie włosy to bym skoczyła:O

Gość ee tam
ja mam włosy do pasa:) ale miło mi usłyszec ze sa fajne od kogoś a nie samej innych o tym informowac:P

Gość oooooooomg
jak wkw szopen :D ohyyydne wole miec swoje zabilabym sie jakbym miala lazic z taka szopą

Gość hippo hip
wygladaja jak trwala zrobiona na najmniejsze walki. hit sprzed kilku ladnych lat. no ale dobrze, ze dobrze sie z tym czujesz.

laskahh, o co tyle nerwów... skoro wklejasz zdjecie na forum, licz się z róznymi opiniami, ile kobiet-tyle różnych zdań... i nie burz się na słowa krytyki- mi też wydaje się, że koleżanki wyżej mają racje- udziele ci rady- nigdy nie rozjaśniaj kręconych włosów- one z natury są wystarczająco suche, masz kilka pasemek, ale wystarczy, żeby ogólnie twoje włosy wyglądały jak sianko nawilżaj, nawilżaj, nawilżaj, bo to prawda- zbyt pierzasta jesteś- http://90plan.ovh.net/~superfry/gfx/fry/krecone/619.jpg kręcone, gęste, ale lśniące i zdrowe włosy

Gość freferwfew
powiedz że to peruka :o którą można ściagnać a tak to masz normalne włosy :o żal

Gość gthrfjd
prosze cie laska mam piekne włosy sliczne mi sie układaja i kolorek tez mam nie spotykany nie jedna dupa by mi pozazdrosciła ale nie wklejam zdiecia bo wlosy to włosy a jak bym miała kupe czegos takiego to by mi psycha siadła szkoda mi cie meczysz sie pewnie i prostownic to pewnie mialas juz z 10 sztuk

Gość armani code
ja tam swoje wlosy nacieram prostujacymi mleczkami i prostuje, prostuje, prostuje.

ja w tych wlosach nic sexownego nie widze, sama mam rposte i tez kazdy facet moj choc jestem juz mezatka :-P

Podejrzewam, ze wlosy to jedyna rzecz ktora mozesz sie pochwalic( chociaz moim okiem, to fryzure masz przecietną, nic specjalnego) Za to uroda raczej nie grzeszysz, biorac pod uwage fakt ze wymazalas ze zdj. twarz i cala reszte (hahaha), a juz na pewno nie inteligencja ( swiadczy o tym twoj post oraz bledy ortograficzne) Porazka!! :-/

Gość laskahh
ciekawe czemu faceci zawsze mówią zajebiste komplementy- że nie widzieli laski z lepszymi wlosami, ze sa zajebiste, i wogule, a jak wkleiłam fotke na forum babek-to same negatywy hahaha, zazdrość, czy nie?

Gość gthrfjd
laska nie zawracaj głowy włosami tylko sięgnij po słownik bo TRAGEDIAAA!!!!!

szczerze ? nie masz się czym chwalić ;) laski mają o wiele ładniejsze włosy... jakbym miała takie to bym prostowała pewnie faceci tak mówią a sami w sobie duszą się ze śmiechu... może opinia moja jest nie najlepsza ale takie jest moje zdanie

Gość ee tam
kolejny raz się potwierdza, że faceci to ściemniacze:)

Gość hasqess
moze szybko zaliczyc chca. widza ze sie cieszysz jak glupia, to i ci nawijaja... po twoich wypowiedziach tu wnioskuje, ze lykasz jak mlody pelikan.

Gość budyn z sokiem
a moim zdaniem fajne włoski;) takie gęste afro;) inne niż wszytkie;) wesołe i dziewczęce

Gość gthrfjd
HAHAHAHAH :-) no nie moge:-))))))) dobre to u góry;-)

Gość gthrfjd
mowa o hashess

ja mam proste blond z natury i nigdy bym ich na inne nie zamieniła! nie podobają mi się takie sprężynkowate loki... gusta to gusta i basta