Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laskahh

MOJE NAJSEKSOWNIEJSZE I NAJPIEKNIEJSZE WLOSY-ZDJECIE

Polecane posty

Gość idkaaaa
Czrnulka - zajebiste wlosy. naprawde super. a ty laskahh - z takim powodzeniem w sobote w domu na kafeterii? gdzie na balety chodzisz? disco relax w Pokłakach Dolnych???

Gość laskahh
kallinka to zazdrosna dziwka z włosami jak stary chłop a ty czarnulka fajne masz loczki, z reszta loczki RULESSSSS! hehehe,ale jak dla mnie pare pasemek sobie strzel, bo tak to nudom wieje, hehe zaraz dodam inne zdjecie i wam miny zrzedna, debilki

Gość laskahh
siedze sobie z kumpelami i mamy z was niezlą polewke zazdrośnice

Czarnulka jak Ty te wloski robisz, ja mam z natury krecone troszke, ale tez czasami wygladam jak pudel na wybiegu. Zdradz mi sekret ;)

Gość Czarnulka***
Po prostu o nie dbam uzywajac roznorodnych odzywek, lekkich szamponow i ich nie susze sztucznie... ;) reszte a wlasciwie wiekszosc dala natura :)

Gość Czarnulka***
poczekajmy moment, musi znalezc takie, ktore nas powali na kolana... mysle, ze bedzie warto ;) :P

Gość Czarnulka***
wow... nic wiecej nie jestem w stanie napisac... bo leze powalona :P

Gość gthrfjd
BUHAHAAHHHH;-) LAKAHH SKONCZ JUZ SZANS NIE MASZ Z CZARNULKĄ:-)

jak dobrze, że mam proste włosy... PS pozdrów koleżanki, pewnie z tak z nas beczycie uuuaaaaa żebyście się tam nie posrały, wyimaginowane przyjaciółeczki ;p

Gość laskahh
przedwczoraj- nie ma czegoś takiego jak 'za geste wlosy',debilko!!!! to tak jakbys powiedziala, ze jestem za ladna;/ albo cos, wes sie jebnij, a ty czarnulka nie masz sie czym napinac, mam gesciejsze wloski, i ciekawsze, ty wygladasz jakbys na papilotach je krecila, a ty kallinka jakbym cie spotkala, to by ci gowno z twoich marnych wlosow zostalo

o mamo........................ boże, już wiem czemu stworzyłeś mało inteligentnych. żeby ci bardziej mieli ubaw :) a czemu akurat dzisiaj miałam okazję na tą wspaniałą rozrywkę? bo mam cały dzień kaca i mi przechodzi ahhahahhahaha :D

a pro posssss, niektórzy faceci są zbyt (za) ładni na to, bym mogła się do nich odezwać, z czym nie mam problemu do brzydszych :D i nie czepiaj się tak słówek 🖐️

Gość wiecie co jestescie smieszne
dziewczyna wkleja fajne, wesołe włosy a wy ją jedziecie z góry na dół! moze nie sa super piekne, ale na pewno ponad przecietne

Gość laskahh
haha, sama podwierdzasz "przedwczoraj",ze jestes pasztet,by gdybys byla fajna dupa, jak ja to nie mialabys problemu z zagadywaniem najwiekszych przystojniakow! no ale cuz, zycie

Teraz widać jak tu nas w chuja zgłoś się do dobrego psychologa, chyba miałaś nieciekawy dzień ;) kurcze prawie nie mam kaca!!!!!!!!!:D

przedwczoraj-ja uciekłam ze strachu, ale mam nadzieje, że złość jej przeszła, przegapiłam coś?:)

dowiedz sie ze nie kazdy lubi krecone wlosy. tym nawet nie ma jak sie pobawic. jak sprezyny sa takie wlosy. proste, miekkie wlosy sa najlepsze :)