Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laskahh

MOJE NAJSEKSOWNIEJSZE I NAJPIEKNIEJSZE WLOSY-ZDJECIE

Polecane posty

czego mialabym Ci zazdroscic, wymazalas twarz bo pewnie jest przecietna, wymazalas reszte cialo bo pewnie za szczupla i ksztaltna nie jestes, wlosy takie sobie a faceci jak juz nie maja co gadac to androny pleta a ty wierzysz

Gość było juZ
Szopen po koncercie:) ile jeszcze utworzysz topików na temat swoich włosów:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3818243&start=0 To jest szopa, a nie piękne włoski. Można mieć kręcone ale nie siano na głowie, a u Ciebie tak wygląda Widać chcesz się dowartosciować

Gość laskahh
dobra wklejcie swoje glupie cipy;/ śmieszne, same ulizane jak stare babcie i zazdrosc was zżera wbijam w wasze opinie,bo wiem jak jest i wy tez wiecie hcecie sie dowartosciowac piszac mi takie rzeczy

Gość popieram popieram
Podejrzewam, ze wlosy to jedyna rzecz ktora mozesz sie pochwalic( chociaz moim okiem, to fryzure masz przecietną, nic specjalnego) Za to uroda raczej nie grzeszysz, biorac pod uwage fakt ze wymazalas ze zdj. twarz i cala reszte (hahaha), a juz na pewno nie inteligencja ( swiadczy o tym twoj post oraz bledy ortograficzne) Porazka!! :-/ takakobietka popieram! Trafnie podsumowalas:D

Gość taa to pierze na głowie
+ zajebiście przerobione zdjęcie + rażące błędy ortograficzne + ta twoja skromność = wieje pustakiem z daleka... :O choć mam proste włosy, chciałabym mieć kręcone, ale wybacz- na pewno nie takie :O nie zazdroszcze w wrecz wspołczuje...

Gość gthrfjd
było juz to teraz lasce pewnie sie głupio zrobi heh dobre:-)))))

Gość gthrfjd
OJOJOJOJOOOOOOJJJ no naprawde teraz to daals mamy sie bac? czy jak? heh:-)

Gość taa to pierze na głowie
i zrób coś z tymi kłakami bo wieje mi łysiną... kup sobie coś takiego jak ODŻYWKA, bo widać, iż nie masz zielonego pojęcia o czymś takim. włosy masz napuszone jak wściekły kot. ty wierzysz że faceci na to lecą? chyba bambry ze wsi, którym zalezy tylko na tym, aby cie przelecieć, a ty sie łapiesz na te tanie komplemetny

Gość olivvvka83
ale dziewczyno, ty masz bardzo zniszczone i zaniedbane włoski! może i byłyby ładne- ale potrzebne by ci było dobre cięcie, jakies usunięcie tych 'pasemek', i przede wszytkim odżywka sama mam kręcone włoski, i nawilżanie to podstawa, bo są bardzo suche i potem robi się Szopen;)

to coś da się czesać?:):) takie zniszczone i poskręcane... gorzej niż baranie lub pudelkowate futerko.........!!!!!!!!!!!!!!

Gość heheh
no właśnie to bardziej przypomina sfilcowanego barana heheheh

Jak juz wspominałam na zdrowiu i urodzie, ja mam najpiękniejsze włosy:D I są one moim atutem, a nie Twoim! 😡

Gość gthrfjd
hahahhahhhahhaahah no nie moge sfilcowany baran:-):-))))))))))))))) czemu na to nie wpadlam:-) dokładnie tak jak mowisz:-)

Gość strasznie sfilcowane
miałam taką znajomą, co też miała szopę na głowie, wszyscy wołali na nią "łoniak" bo miała na łbie coś co przypominało skudlone włosy łonowe :D

Gość tusi
laskahh, ja tez mam kręcone włosy , ciemny brąz do ramion. Trochę muszę im poświecic czasu żeby były ładne błyszczące. A jakiego szamponu używasz i czy używasz pianki do włosów???

Gość gthrfjd
kalinka szczam w GACIE HAHAHAHAHAHAHAH:-))))

Gość laskahh
kallinka ty pojebana suko, taka jestes cfana przez internet kurwa wklej swoje zdjecie pojebane babska, same ulizane kucyki, zazdroszcza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurwa ide na ide na dyskoteke, zawsze masa facetow jest kolo mnie, ale oczywiscie tutaj jakies stare dewoty,zazdroscicie mi cialka i wlosow...jestem mloda 19 lat kazdy facet moj i wogole nie wiem co tutaj robie;/;/ walcie sie

jesteśmy w podobnym wieku. ja mam proste, ale gęste i puszyste blond włosy i też masę facetów przy sobie :P wkleiłabym, ale nie mam teraz żadnego takiego zdjęcia;/ a skoro sama nie wiesz co tu robisz too nara wypiepszaj na wiejską remizę 🖐️

Gość gthrfjd
HAHAHAHAHAHAHAHHAHH MAM 24 LATA RACZEJ STARA DEWOTA NIE JESTEM:-) KALINKAA BRAAWWWOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:-) ZAJEBISTA JESTES JUZ CIE BARDZO LUBIE:-)

Gość budyn z sokiem
czarnulka...wyglądasz jak aniołek!!! ale ci sie błyszczą te włoski, cudowne,cudowne, cudowne

Gość gthrfjd
Dokładnie czarnulka masz sliczne wloski takie loczki zadbane to ja rozumiem:-)

Gość gthrfjd
KALINKA 9 BRAWOOOOOOOOOOOOO:-) UŚMIALAM SIE JAK NIGDY:-) HAHAHAAHAHA