Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hophop

Jak mogę nagrac muzykę przez komputer na CD?

Polecane posty

Gość hophop

jestem zielona w tym temacie, proszę o porady jak to zrobic

Gość spadlem z krzesla
sciagnij nero, on sam Cie pokieruje...

Gość Raczek1515
Jak można nagrać muzykę?Trzeba miec przede wszystkim nagrywarke w komputerze, a jak jest- to jakis program do nagrywania. Może być nawet Windows Media Player, nim można nagrać płytki na audio.Bo mysle,że chodzi o płytki audio. Pliki w formacie mp3---to co chcesz nagrać możesz skopiować do osobnego folderu, a potem otworzyc w Windows i dać opcję skopiuj na dysk CD, oczywiście uprzednio włożywszy czystą płytkę CD do nagrywarki. I ten programik zrobi resztę. Jeśli będzie tam , w Twoim folderze za dużo piosenek, to nagra tyle ile się zmiesci. Nie wiem czy Ci pomoże , to co napisałam.Mam taka nadzieję...

Gość hophop
a tą muzyke moge kopiowac z dowolnego programu ? np z youtube? (tam mam w ulubionych)

Gość hophop
halo

Gość spadlem z krzesla
nie muzyki z you tube nie skopiujesz. Zwlaszcza przy Twoich umiejetnosciach. Sciagnij sobie mp3 i z nimi kombinuj.

jak masz nagrywarke to ok. potrzebujesz jakis soft do nagrywania. najprostszy i jeden z najlepszych to Nero. nagrasz tym programem wszystko - muze, filmy dvd, dane itd. Na płytę nagrasz dowolny plik jednak jeżeli bedziesz tego słuchac np: na wieży musisz nagrywać w takim formacie jaki obsługuje odtwarzacz.

Gość hophop
mam zamiar słuchac tylko i wyłacznie CD w samochodzie, chyba pozostaje mi tylko media player z programów do nagrywania a SKĄD mam sciagnac te piosenki, jesli nie z youtube???

Gość Raczek1515
Można sciągnąc z Youtube a potem programem GoldWave przerobic na pliki mp3. Otwierasz dany plik i dajesz opcje save jako mp3 i tam wybierasz jeszcze jaka jakość i czy mono czy stereo i masz gotowy plik mp3 do nagrania.

Gość hophop
poprosze o jakąś łatwiejsza wersje (nie z youtube) zeby nie trzeba było nic przerabiac, nie ma takiej strony co zgram sobie bezposenio na komputer?