Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankarra

Proszę poradźcie - jakie dodatki do tej sukni?

Polecane posty

Gość Ana BAnana
ok, jakoś udało się odczytać maila. Masz na prawdę bardzo ładne i ostre rysy twarzy - przynajmniej tak ze zdjęcia wynika. Atuty, które bym podkreśliła to wypukłe kości policzkowe o pociągły wyraz twarzy. To można bardzo prosto zrobić wymykającymi się z fryzury kosmkami włosów. Dobry makijaż i będziesz świetnie wyglądała. Powiedz mi tylko, czy lepiej byś się czuła w koku, czy z rozpuszczonymi włosami, lekko podpiętymi. Jeśli chodzi o koki, to są one bardzo eleganckie, ale z opowiadań dziewczyn nie raz słyszałam, że jeśli człowiek nie jest przyzwyczajony i nigdy się tak nie czesał,albo rzadko nosił spięte włosy, to można się dziwnie czuć. Poza tym facetom dziewczyn, które noszą rozpuszczone na co dzień włosy, często nie przypada do gustu taka nowa fryzura. Może to kwestia przypadku, ale tak zaobserwowałam, że facet po prostu lubi te nasze rozpuszczoen zalotnie włosy. Dlatego musisz się zastanowić, jak wolisz. Przy rozpuszczonych włosach proponowałabym lekko je podpiąć, ale tak, by zostawić coś przy buzi. Widze , ze masz proste włosy - możnaby je było jakoś fajnie upiąć, bądź lekko skręcić - takie zalotne loczki koło buzi plus lekkie upięcie - myślę, że by Ci pasowało. MAsz fajny kształt grzywki - myślę, że spokojnie ją można wykorzystać we fryzurze. No i u Ciebie aż się prosi o kilka żywych kwiatków we włosy - np. we fiolecie będzie Ci bardzo dobrze. A, jeszcze co do koków, to weź pod uwagę, że one wysmuklają też sylwetkę i podwyższają troche. Mam nadzieję, ze się nie obrazisz, że na forum piszę, a nie w mailu, ale pomyślałam, ze sporo osób to przegląda, więc może skorzysta jakiś rad, sama nie wiem. Przepraszam za chaotyczny styl pisania, ale się dość spieszę, a nie chcę Cię trzymać bez odpowiedzi. Będę tu regularnie zaglądać i zawsze coś skrobne w wolnej chwili, ale wolę na forum niż w mailu, bo w mailu jakioś mi nie przechodzi pisanie z błędami i chaotycznie. Zazwyczaj zwlekam z odpowiedzią właśnie z tego powodu. pozdrawiam Cię serdecznie i inne śledzace wątek forumowiczki :)

Gość ankarra
Przepraszam, że tak późno odpisuję, ślub za 10 dni, stres i mnóstwo załatwiania, nie mam nawet kiedy kompa włączyć, w pracy nie za bardzo mogę... Bardzo dziękuję za rady, zastosowałam się do nich, miałam już fryzurę i makijaż próbny. Ponieważ lepiej czuję się lepiej w rozpuszczonych włosach, będą one upięte, zrobione fale, spływające na plecy. Do tego żywy kwiat i żadnych więcej ozdób. Myślę, że będzie ładnie i tak w moim stylu :) Bardzo dziękuję raz jeszcze :)

Gość Ana BAnana
Cieszę się, że mogłam choć trochę pomóc. Z tego, co opisujesz, fryzurka będzie bardzo skromna, ale efektowna, myślę, że podkreśli Twoją urodę. Koniecznie fioletowy kwiat wybierz, ten kolor Ci bardzo pasuje i nie wyobrażam sobie, by komukolwiek innemu tak fioletowy pasował, jak Tobie ;) Powodzenia, kciuki trzymam. Koniecznie pojaw się tu już "po"i zdaj relacje. Będę czekała. Buziaki i powodzenia!