Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyytająca

bardzo dominujący facet czy pakować się w to?

Polecane posty

Gość pyyytająca

mezczyzna który mowiac o sobie obok swoich zalet wspomina także że ma bardzo dominująca osobowość i chce podejmować wszystkie decyzje dotyczące nas,ale mam sie nie martwić bo będzie w tym uwzgledniał moje zdanie.Jednak to do niego ma nalezec ostatnie słowo bowiem takie modele zwiazków sąnajlepsze.Zaznaczam że tak wygladał jeggo zwiazek z była dziewczyną która wiecznie do niego wydzwania twierdzi że go kocha i nie moze o nim zapomniec i wszytskim opowiada o nim w samych syperlatywach ze był taki opiekunczy dojrzały wspaniały itp.. tylko to co mowił o sobie troszeczke mnie przeraziłoco o tym sadzicie?

Gość obserwatorium
buahahah najpierw sprawdz czy faktycznie dominuje czy jest pizda bo jak sie domyslam przez internecik sobie gadacie nieudacznicy dominujacy koles nie musi zakladac profili na takich portalach randkowych

Gość pyyytająca
wypowie się ktoś?

Gość thats not my name
ciekawe czy o rozstaniu z tamtą dziewczyną też sam zadecydował. ja bym sie osobiście w to nie pchała, bo nie pozwoliłoby mi na to moj feministyczne alter ego:P

Gość pyyytająca
nieeee ja go znam osobiście to kolega brata mojej kumpeli

Gość .uwodzicielka
ja bym sie z nim pewnego dnia pobila, ale to zalezy od Twojego charakteru

nie wiem jak wolisz być zniewolona na smyczy to idź w jego ramiona ... mówię Ci że to nie bedzie przyjemne moim zdaniem

Facet ktory mówi nowej (ewentualnie) kobiecie że chce sam o wszystkim decydować oznacza ze kobiety traktuje jak niższy gatunek.Taki facet dla większości dzisiejszych kobiet to typ z góry znajdujący sie na przegranej pozycji.Na marginesie wyczuwam u kolegi jakiś spory urazik na tle mamusi.

Gość a ja bym takiego chciała
bardzo:)

Gość imoen
ja bym takiego nigdy nie chciała, zwykle muszę postawić na swoim. a jak nie to cóż... facetów jest wielu, więc takiego "dominującego" odsyłam z kwitkiem i życzę powodzenia w szukaniu uległej niuni :)

Gość absolutnie nie pakowałabym się
w to..Jakaś paranoja.nie wyobrażam sobie życia z kimś takim.

Gość To nieważne
co my o tym sądzimy, ważne co ty sądzisz / To okazja żeby porozmawiac na ren temat, powiedz jak ty widzisz związek 2-ch osób, ze tobie odpowiada układ partnerski i podejmowanie decyzji wspólne, wspolne ustalenia i wspólna odpowiedzialność ... Nie chcesz i nigdy tak nie bedzie, że ktoś podejmuje decyzję za ciebie ... nie jestes osoba ubezwłasnowolnioną ... :)

Gość a ja kocham
no boze to jakis zakopleksiony typ co bedzie sie dowartosciowal twoim kosztem :) jesli sie z nim zwiazesz wpakujesz sie w niezle gowno. no ale rozmawiaj z nim nadal czy cos, bez jakis deklaracji zobaczysz sama w zyciu jak wyjdzie, tylko nie idz z nim do lozka przez miesiac bo cie dopiero seksem zniewoli.:P