Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość face around

proste vs kręcone

Polecane posty

Gość face around

chodzi oczywiście o pojedynek włosów;) jakie najbardziej lubiecie - proste czy kręcone? Mi osobiście najbardziej podobają sie kręcone, poniewaz wygladają orginalnie...95% babek ma proste:O

Gość może jakieś fotki
dla przykładu ;)

Gość a masz
proste oczywiscie. krecone wyszly dawno z mody

Gość upppppppppop
ta co ma proste chce krecone i na odwrot mnie sie podoaja falowane a nie krecone:)

Gość face around
kręcone właśnie są coraz modniejsze:O i w ogóle wydaje mi sie to debilne, jak ktos ubiera/czesze sie tak, aby tylko podązac za modą:O własnego stylu nie masz, tylko musisz kopiować?

Gość tusi
Ja mam krecone do ramion. Wymagają dużego poświecenia żeby ładnie wyglądały, ale chyba warto facetom sie podobają

Gość face around
tusi - a loki masz naturalne?? jeśli nie, to co robisz? Ja próbowałam prostownicą, to wyglądają jak złamane, lokówką za bardzo hmmm...lalusiowato, pianka to mi tylko faluje i w ogóle wyglądają jakbym sie nie czesała przez tydzień...

Gość imoen
Kręcone wyglądają ładnie tylko jak są nawilżone i ułożone, tak jakoś z pianką. Ale to chyba sporo czasu roboty. Na codzień większość kręconych włosów to średnioestetyczne sianko.

Gość kręcone ale ogólnie to blond
Im jaśniejsze tym lepsze, nienawidzę ciemnych włosów!!! Takie babki z ciemnymi mają też ciemne kłaki na nogach, rękach i szparze, przez co muszą się non-stop golić, bo inaczej wyglądałyby jak gorylice :-O A jeśli dziewczyna ma bardzo jasne blond włoski to nawet nie musi muszelki golić, bo i tak jej krzaczek będzie wyglądał ślicznie z tymi złotymi włoskami :)

Gość face around
włosy łonowe są czarne, niezalenznie czy u brunetki, blondynki czy rudej:D są tylko nieliczne przypadki ze włosy tam na dole są takie same jak na głowie Ja jestem blondynką (naturalną) i mam jakoś czarne:D

Gość no coz no coz
Ja mam proste... podobają mi się kręcone, ale mam kilka koleżanek z kręconymi i wiem jaki mają z nimi kłopot, więc ostatecznie wole proste a czasem sobie mogę na wałeczki nawinąć

Gość tusi
hm chętnie zdradziłabym tajemnice jak dbac o naturalne krecone włosy ale niestety...Powiem tyle potrzebny jest dobry lakier, pianka i suszarka z dyfuzorem. Ale z tym dyfuzorem to nie jest tak łatwo...nawet fryzjerka nie dała rady moim włosom wyglądałam jak upiór. Najlepiej sama układam włosy i wyglądaja ładnie. Chętnie wkleiłabym zdjącie ale kurde nie mam na kompie chayba skasowałam ale jak tylko znajdę to wkleję. Powiem tyle że mam do ramion ale robia wrażenie, niektórzy myśla że mam trwałą ...idioci Ci co tak myślą

Gość no coz no coz
Hehehe, ja jestem blondynka i mam taki sam kolor jak na głowie, no zblizony, ale jasny.... :D

Gość upppppppppop
moja znajoma z mocno kreconymi ciagle prostuje bo ich nie lubi;)

Gość tusi
Jeszcze jakieś dwa lata temu tez prostowałam prostownicą ale efekt był taki że jak wyszłam z domu to zaraz miałam fale (Dunaju):)

Gość face around
wie ktos jak takie włoski zrobic jak na zdjeciach?

Gość tusi
Na tych fotkach to laski mają falowane włosy ja mam bardziej kręcone ,lepiej się układaja bo sa do ramion

ja mam kręcone i serdecznie za nie podziękuję, więc wolę proste :D

Gość tusi
monroe dlaczego kręcone włosy kręcą facetów:)

Gość face around
też mam włosy do ramion i chce takie jak te na zdjeciach!! kurde, jak je zrobić?:(

tusi, to chyba ja tylko trafiam na wielbicieli prościzny :D jedynie obecnemu wszystko jedno, ale jak się zaplącze w tą burzę loków to siedzi i przeklina. z prostymi mniej problemów :D

Gość tusi
Powiennas zakręcic na grube wałki nie wiem czy masz podatne włosy czy takie druciaste że nie da się z nimi nic zrobić. Po kilku godzinach zdjąć wałki i nałożyc troche pianki i wydaję mi sie że bedziesz miała podobne

Gość podobają się bo się z łonowymi
kojarzą ja wolę proste albo pofalowane

Gość tusi
monroe mój to kurczę molestuje mnie za te włosy nie moge się od niego odgonić:)

Gość tusi
Do zajebista dupeczka, przeciez on chyba przez tydzień sie nie czesała:(

face around, ja mam takie mniej więcej jak ze zdjęcia nr. 3. I wszystko ślicznie, dopóki się wilgoć w powietrzu nie pojawi, wtedy się robi puch na głowie:o nic fajnego:P