Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość face around

proste vs kręcone

Polecane posty

Gość takie jak ma Shakira są ...
... the best 🖐️

Gość judyta78
proste, te zawsze mozna zakrecic na jakis czas, twalej lub mniej, a krecone wez wyprostuj na kilka dni :/

Gość krecona_
ja mam naturalnie krecone sprezynki, jestem z nich bardzo dumna, bo wszystkim sie podobaja:) do tego mam (swoj naturalny) oryginalny kolor wlosow-kasztanowy, na co nawet moja fryzjerka zwrocila uwage, pytajac czy farbuje wlosy:) krecone, to prawda szybciej sie przesuszaja, sa bardziej wymagajace w pielegnacji, ale bardzo swoje wloski lubie i nie chce miec prostych:) pozdrawiam wszystkie krecone i proste:)

Gość aDamo_8111
tylko proste

Gość htsetrejhty
ja mam takie falowane jak z tego katalogu fryzur da sie żyć chociaż z prostymi też fajnie wyglądam

Gość htsetrejhty
krecona ja własnie też mam kasztanowe

albo proste albo kręcone, byle nie takie nijakie suche fale jak mam ja :Podkąd pamiętam albo je prostuję albo kręcę, przez co ich stan nie jest zbyt dobry...

Gość ale pierdoły ktoś napisał
[włosy łonowe są czarne, niezalenznie czy u brunetki, blondynki czy rudej] - oczywiście, że nie! ciekawe, czy autorka przez rok zmieniła zdanie.

Gość hgtrfedws
kręcone ale ogólnie to blond: ale ty jesteś pojeb.... lepiej wyglądać jak goryl niż jak pusta dziwka uważającą się za aniołka won mi stąd

Najczęściej jest tak, jak ktoś już pisał, że dziewczyny, które mają proste chcą mieć kręcone a te co kręcone to proste i prostują. Często też tak jest z kolorem ;p Ja mam proste, ciemny blond. Miałam takie etapy w życiu, że raz mi się proste raz kręcone podobały. Teraz mi się każde podobają. Lubię swoje proste, ale jak ktoś ma śliczne, falowane i je prostuje to się dziwię jak można je prostować. A łonowe mam czarne i kręcone, zupełnie inne niż na głowie ;p ;p

Gość upupp

Gość szwagierka
blond najladniejsze :P oczywiscie najlpsze są proste

Gość facet co lubi ...
> A łonowe mam czarne i kręcone, zupełnie inne niż na głowie ;p ;p dziękujemy za te cenne informacje :classic_cool: a ten Blond to naturalny ?

Te jakże cenne informacje były dla podważenia teorii, że blondynki mają wszędzie blond włosy. A blond na głowie jak najbardziej naturalny ;p

Gość hmmm... jestem blondynką
WSZĘDZIE - teraz nie wiem, gdzie farbować, bo chyba jestem wybrykiem natury ;-)

Gość facet co lubi ...
Prosimy o zdjęcie dokumentujące różnice w kolorach owłosienia skóry głowy i łona :classic_cool: a tak na poważnie to natura często nas zaskakuje ja do niedawna byłem przekonany że blondynki mają wyłącznie niebieskie oczy a to też nie prawda :)

Wiem, często ludzie mają takie przekonanie, a ja mam ciemno brązowe, prawie czarne ;p Biję dwa stereotypowe przekonania ;p Co do zdjęcia...ekhem...jakby to powiedzieć, naturalnie mogłabym, ale nie mam aparatu i trzeba by było zapuszczać ;p

Gość facet co lubi ...
W każdym razie widać że stereotypy mylą . A wracając do tematu to nie każdej kobiecie pasuje np fryzura w drobne loczki , to już kwestia znalezienia odp. fryzjera i doboru odp fryzury . Niepisanym przywilejem kobiet są zmiany , wszak nie trzeba robić od razu trwałej , dziś proste jutro kręcone , a za tydzień rude :classic_cool:

Gość ja mam takie jak Shakira
ja mam takie jak Shakira na powyższym zdjęciu;) teraz je zafarbowałam na ciemny brąz bo od rozjaśniania mi się zniszczyły i przestały kręcić. po przyciemnieniu- od razu śliczne spręzynki sie zrobiły :) mogę Wam jakąś fotę wkleić jak znajdę :P

Ja poproszę fotkę ;) Wydaje mi się, że do loków bardziej pasuje brąz, bo on wygląda zdrowiej, a blond często się z sianem kojarzy;p a jak rzeczywiście jest już zniszczony i do tego loki, to lepiej przyciemnić i od razu o wiele zdrowsze się wydają ;p

Gość facet co lubi ...
Sianowate to trwałe są ale i tak nieźle wyglądają tylko są takie nieprzyjemne w dotyku ale cóż można kobiety nie głaskać po głowie :classic_cool:

Gość ja mam takie jak Shakira
No właśnie :) jak miałam blond loki to po pewnym czasie zrobiły się baaardzo przesuszone. Nie chciały się kręcić i wyglądały jak wielka kupa siana :)

Gość facet co lubi ...
jak mówiłem nie koniecznie trzeba kobietę głaskać po głowie , a słabo tylko wyglądają włosy rozdwojone itd czyli takie zniszczone .

Gość gorące lato
kręcone, czarne

no ja ma takie jak powyżej na zdjeciu shakiry...;)) tylko ze duzo jasniejsze;D pooookrecona blondyna;p